Soțul meu are un copil cu amanta. Sunt în stare de șoc, știam că a avut o aventură, dar nu m-aș fi gândit niciodată la asta

Ea vrea acum pensie alimentară. Eu vreau să-i dau copilului o șansă.
Soțul meu are un copil cu amanta. Sunt în stare de șoc, știam că a avut o aventură, dar nu m-aș fi gândit niciodată la asta

Sunt căsătorită de 10 ani, împreună cu soțul meu avem o fetiță de 8 ani. Este singurul meu copil, dar nu și pentru el. Pentru că soțul meu are un copil cu amanta. Știam încă de când ne-am căsătorit că a avut o aventură cu o altă femeie, însă nu știam cât de departe au mers lucrurile între ei.

Din păcate, în urmă cu câteva luni, acea femeie s-a prezentat la ușa mea cu fiica ei și mi-a spus că tatăl fetei este Mircea, soțul meu. El nu era acasă atunci. Nu știu dacă a făcut-o dinadins, să mă caute când nu era el acasă, sau așa s-a nimerit. Dar el era plecat pentru câteva zile și am presupus că știa. Pentru că am avut mereu bănuieli că ei doi mai țin legătura.

Secretul soțului meu m-a șocat

Cert este că a venit și mi-a prezentat-o pe fetiță, care părea ceva mai mică decât fiica mea. Mi-a spus că fiica ei are aceleași drepturi ca și fiica mea, la condiții în care să crească și să primească educație. Iar tatăl fetiței ar trebui să fie responsabil și să o recunoască. A mai amenințat că va deschide proces pentru paternitate și că va pretinde o pensie alimentară suficient de mare încât să o poată crește așa cum se cuvine.

Am intrat în stare de șoc când am aflat asta, dar mi-am păstrat calmul, aparent. Tot ce am putut să-i spun a fost că dacă nu-și permite să o crească, atunci să renunțe la ea, că o voi înfia. I-am mai spus că ar fi trebuit să fie ea responsabilă mai întâi, înainte de a lua decizia de a avea un copil cu un bărbat căsătorit. Apoi am poftit-o să plece din casa mea și să nu mă mai caute vreodată.

Soțul meu are un copil cu amanta

Între timp, ea a deschis procesul de paternitate. Acum suntem în instanță și nu știm cum se va încheia. Cu siguranță că, dacă el este, cu adevărat, tatăl, instața va stabili o pensie alimentară. Eu în continuare susțin să cerem copilul, pentru că ar crește mult mai bine într-o familie în care ar avea condiții bune. Chiar cred că i-ar fi mai bine la noi, decât să fie educată de o mamă singură, care între timp a mai făcut un copil, cu altcineva.

Știu că pentru soțul meu a fost o aventură. Poate că a durat o vreme. Sunt convinsă că dacă i-a spus că e fetița lui, el o fi încercat să se ocupe de cea mică. Dsigur, cât a putut, dar fără știrea mea. Acel copil nu are nicio vină pentru că are o asemenea mamă și chiar cred că m-aș putea ocupa mai bine de creșterea unei fetițe, decât femeia care i-a dat viață. Acum am înțeles că are probleme cu alcoolul. Acesta este motivul pentru care tatăl celui de-al doilea copil a abandonat-o.

În momentul acesta mă gândesc că vrea doar o sursă de venit pentru ea. Dar nu cred că banii vor fi cheltuiți pentru nevoile fetiței.

Orice femeie s-ar simți șocată să afle o astfel de veste. Doar gândindu-mă la faptul că soțul meu are un copil cu amanta mă trec fiori pe șira spiării. Dar când încerc să fiu rațională, îmi dau seama că acea fetiță nu are nicio vină. Și chiar cred că are dreptul la o viață tihnită, înconjurată de o familie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *