Soțul meu nu mă mai iubește. Sufăr enorm de când am aflat că mă înșală. Cine este amanta lui

Am ajuns să-l urăsc!
Soțul meu nu mă mai iubește. Sufăr enorm de când am aflat că mă înșală. Cine este amanta lui

Soțul meu nu mă mai iubește! Suntem căsătoriți de 10 ani și credeam că îl fac fericit. Mereu am susținut în fața prietenelor și a rudelor că trăiesc o iubire ca-n povești și că mă împlinește din toate punctele de vedere. Doar că totul s-a năruit în momentul în care am aflat că mă înșală.

Soțul meu are o amantă

După cele nouă ore de muncă obișnuiesc să mă plimb puțin prin parc, pentru a lua o gură de aer proaspăt. Întâmplarea a făcut să mă decid asupra altui parc decât cel de lângă casă, unde merg de regulă.

În timp ce mă bucuram de natură, am văzut de la distanță un bărbat ce părea a fi soțul meu mergând de mână cu o femeie blondă. Am simțit un fior rece pe măduva spinării și multă dezamăgire în suflet.

Mi-a spus că nu mă mai iubește

Totuși, am așteptat să se apropie de mine ca să-i pot vedea mai bine la față și, din nefericire, chiar el era! De mână cu altă femeie, adică una dintre colegele mele de muncă. Nici ei nu se așteptau ca eu să fiu acolo în acel moment, cu atât mai puțîn să-i văd împreună.

A urmat o ceartă în văzul tuturor, ne-am spus cuvinte grele atunci, iar când l-am întrebat de ce mi-a făcut una ca asta, mi-a răspuns sec că nu mă mai iubește. Sinceritatea lui a fost ca un fier înroșit în inima mea. Preferam să intru în pământ decât să aud asta.

Cuvintele lui m-au distrus efectiv și nici acum nu mi-am revenit din starea de șoc, deși au trecut șase luni de atunci. Încă nu am divorțat, fiecare doarme separat și ne comportăm ca doi străini. Toată fericirea din ultimii ani s-a șters cu buretele într-o clipă.

Citește și Am aflat că iubitul meu urmează să devină tată. Pe mine tocmai mă ceruse în căsătorie, am și fixat data nunții

Dacă și tu simți că soțul tău nu te mai iubește sau că relația voastră întâmpină probleme, iată câteva sugestii despre ce ai putea face:

Comunicare deschisă și sinceră

Încearcă să vorbești cu soțul tău despre sentimentele tale și despre ceea ce simți în legătură cu relația voastră. Comunicarea deschisă și sinceră este cheia în rezolvarea problemelor în cuplu.

Ascultare activă

Ascultă cu atenție ceea ce are de spus soțul tău și încurajează-l să-ți împărtășească sentimentele și gândurile sale. Înțelegerea perspectivelor reciproce poate ajuta la identificarea problemelor și la găsirea soluțiilor.

Cere ajutor specializat

Dacă simți că nu puteți rezolva problemele singuri, apelează la ajutorul unui terapeut de cuplu sau al unui consilier matrimonial.

Acceptare și luarea deciziilor

Este posibil să ajungeți la concluzia că relația voastră nu mai poate fi salvată și că este mai sănătos să mergeți pe drumuri separate. În astfel de cazuri trebuie să acceptați realitatea și să luați cele mai bune decizii pentru voi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *