Speak împlinește 36 de ani. Cum arăta și cu ce se ocupa până să ajungă celebru

Speak a avut cu totul altă pasiune înainte să înceapă să facă muzică.

Scris de: Daoud Andra

24 Oct. 2022

Speak împlinește 36 de ani. Cum arăta și cu ce se ocupa până să ajungă celebru

Speak împlinește 36 de ani, iar cei care îl cunosc și îi ascultă muzica l-au copleșit încă de dimineață cu urări. Cel mai emoționant mesaj de „La mulți ani” l-a primit însă de la iubita lui, Cristina Ștefania. Puțini își mai aduc aminte cum arăta artistul înainte să ajungă celebru și care au fost primii lui pași în muzică.

Speak împlinește 36 de ani

Speak, pe numele lui real Ștefan Sprianu, împlinește astăzi, 24 octombrie, 36 de ani. Artistul născut și crescut la Bacău a venit în București în urmă cu 15 ani și a început să facă muzică. De-a lungul timpului, Speak și-a construit și o comunitate impresionantă de fani în mediul online. Nu toți cei care îi ascultă muzica sau îi urmăresc podcasturile știu însă cu ce se ocupa Speak înainte să se lanseze în showbiz.

În urmă cu 15 ani, Speak era doar un băiat tânăr și ambițios din provincie, care visa să facă muzică. Avea 21 de ani atunci când a venit la București și l-a cunoscut pe Alex Velea. A început să lucreze cu el și alături de el a rămas până în ziua de astăzi. Înainte să facă pasul către o carieră în showbiz însă, Speak a cochetat cu sportul.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, artistul a dezvăluit că a jucat baschet. A practicat acest sport timp de 12 ani și visa să ajungă să joace în competiții profesioniste.

„Eu sunt din Bacău, am venit în 2007 la București. Atunci am început să lucrez cu Alex Velea și cu el am rămas. Până să mă apuc de muzică, am jucat baschet, vreo 12 ani. Visam să joc în NBA.”, a povestit artistul, în urmă cu câțiva ani.

Speak implineste 36 de ani. Cum arata si cu ce se ocupa pana sa ajunga celebru 1
Speak alături de primul lui căței, în anul 2010

Speak se împarte între muzică și online

Cântărețul a făcut pasul și către mediul online și s-a apucat de vlogging în perioada în care acest trend era încă la început în România. Pe măsură ce anii au trecut, Speak a adunat comunități mari de fani pe platformele de social media. În prezent, are peste 1.2 milioane de urmăritori pe contul oficial de Instagram. Pe canalul de YouTube, unde postează podcasturi de ceva timp, are o jumătate de milion de abonați.

Speak a cochetat și cu televiziunea, iar în urmă cu doi ani a participat la emisiunea Asia Express, alături de iubita lui, Cristina Ștefania. Cei doi au ajuns până în finală, iar după încheierea show-ului, Speak a continuat pentru o perioadă colaborarea cu Antena 1. A fost co-prezentator la Chefi la Cuțite, dar a realizat și o emisiune online, alături de Vlad Drăgulin, intitulată Îs Geană Pi Tini.

Chiar dacă Speak împlinește 36 de ani astăzi, logodnica lui i-a făcut urările corespunzătoare încă de seara trecută. Cristina Ștefania a vrut să se asigure că este prima care îi spune iubitului ei „La mulți ani”, așa că i-a dedicat o postare în mediul online.

„Mai sunt câteva ore până la ziua ta, dar nu mai am răbdare să-ți spun LA MULȚI ANI! Sunt mandră de tot ce însemni, de tot ce ești și de tot ce faci. În fiecare an de ziua ta realizez că de fapt tu ești un cadou pentru mine. Ești un om minunat și aș vrea să aibă toată lumea ocazia să cunoască și să aibă în viața lor un om ca tine pentru că ești SPECIAL. Te iubesc, la mulți ani!”, a scris Cristina Ștefania pe Instagram.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *