Stațiunea din Grecia aproape de România. Locul superb unde ajungi cel mai repede cu mașina

E superbă și ajungi la ea foarte ușor
Stațiunea din Grecia aproape de România. Locul superb unde ajungi cel mai repede cu mașina

Suntem deja în luna august și dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, este momentul să o faci. Nimic de pe litoralul românesc nu te mai încântă? Ei bine, atunci poți alege să îți petreci câteva zile în Grecia. Și nu îți face griji pentru că nu este deloc greu să ajungi acolo. Oricât ar suna de ciudat, există o stațiune superbă aproape de România. Iată cum se numește!

Stațiune superbă în Grecia, aproape de România

Suntem în plin sezon estival și dacă nu ți-ai planificat din timp vacanța, acum ar fi momentul să o faci. În plus, află că nu este târziu să te gândești la un sejur în afara țării. Există numeroase locuri frumoase de vizitat în Grecia, aproape de România. Da, ai auzit bine!

În rândurile de mai jos îți vom dezvălui cum se numește stațiunea elenă în care poți ajunge cu mașina în doar șapte ore. Acolo, te vei bucura de soare, de nisip fierbinte și de apă turcoaz. Este vorba despre Insula de Smarald sau Insula Thassos, așa cum mai este cunoscută.

Aceasta ascunde un peisaj parcă desprins din basm și este situată la doar 550 de kilometri distanță de țara noastră, așa că este și păcat să nu te gândești să o vizitezi. Dacă ai mașină, această distanță o poți parcurge în aproximativ șapte ore.

Te-ar mai putea interesa și Insula din Grecia pe care regele Charles o adoră. Locul are o semnificație specială pentru el!

Thassos
Insula Thassos

Alte stațiuni din Grecia situate în apropiere de România

O altă stațiune frumoasă din Grecia, care este foarte apropiată de țara noastră este Paralia Katerini. Aceasta se află la 601 kilometri de România, astfel că poți ajunge acolo în circa nouă ore cu mașina personală.

În plus, se spune că Paralia Katerini oferă prețuri extrem de accesibile la cazare, dar și la restul serviciilor. O altă stațiune apropiată de țara noastră este Halkidiki Resort. Aceasta se află la 658 de kilometri  de România, ceea ce înseamnă că se poate ajunge acolo în circa 10 ore.

Te-ar mai putea interesa și Motivul pentru care nu sunt acceptate în Grecia bancnote de 500 de euro de la români: „Sunt foarte sceptici”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.8 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *