Ștefania Ștefan, „războinica” trecută printr-o relație toxică timp de 6 ani: „Nu doresc niciunei femei ce am avut eu!”. Ce spune concurenta de la „Survivor România” despre noul iubit EXCLUSIV

Ștefania Ștefan nu este dependentă de părinți, a plecat de acasă încă de la 19 ani.
Ștefania Ștefan, „războinica” trecută printr-o relație toxică timp de 6 ani: „Nu doresc niciunei femei ce am avut eu!”. Ce spune concurenta de la „Survivor România” despre noul iubit EXCLUSIV

În tribul „Războinicilor”, de la „Survivor România” (PRO TV), s-a făcut remarcată, încă din primele zile, și Ștefania Ștefan, o tânără de 25 de ani, din Lupeni, Hunedoara. Deși este una dintre cele mai bune concurente, aducând puncte valoroase echipei sale, tânăra nu este sportivă de performanță. Ba, mai mult, este pasionată de jocurile online, activitate care îi ocupă câte 5-6 ore zilnic, timp de 5 zile pe săptămână. Ea ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre relația cu părinții, despre iubitul ei, dar și despre „Survivor”, competiție în care își testează limitele.

Ștefania Ștefan se descurcă perfect la probe, a adus multe puncte echipei
Ștefania Ștefan se descurcă perfect la probe, a adus multe puncte echipei

Marea pasiune a Ștefaniei Ștefan, jocurile online

Ștefania Ștefan este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, iar marea ei pasiune sunt jocurile online. Face streaming pe Twitch, o platformă în timp real legată de jocurile video, unde putea fi găsită sub pseudonimul Maevis. Acolo era urmărită în timp ce se juca Call of Duty sau Warzone, de aproape 6.000 de persoane.

Înainte de a pleca spre marea ei aventură, în Republica Dominicană, Ștefania Ștefan ne-a mărturisit că jocurile online îi ocupau cea mai mare parte din timp.

„Sunt zile și zile în care merg și în care fac pauză de la sală. În mare încerc să merg zilnic, dar dacă am o febră musculară uriașă, fac pauză. Încerc să mănânc dimineața, ceea ce e foarte greu pentru că nu îmi place să mănânc dimineața. În mare parte îmi fac un smoothie, apoi pregătesc content pentru Tik Tok. Pe YouTube nu am început să produc content, dar urmează în viitor.

La ora 18:00 încep live stream-ul pe Twitch, care ține undeva până la 5-6 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. De obicei prepar mâncare înainte de stream ca să mănânc în timpul stream-ului. Când termin este ora 11-12 seara și nu vreau să mănânc înainte de culcare”, a povestit tânăra, pentru EGO.ro, înainte de a da piept cu competiția „Survivor”.

Ocolește scandalurile, la „Survivor”: „În sinea mea știu că niciodată nu voi rezolva nimic cu urlete sau cu țipete”

În Republica Dominicană, ea s-a făcut remarcată atât din punct de vedere sportiv, fiind printre cele mai bune concurente, dar și social. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Ștefania Ștefan este o prezență plăcută pentru colegii ei.

„La prima vedere sunt tăcută și misterioasă. Îmi place să tatonez terenul, cum s-ar zice, îmi place să văd în jurul meu ce se întâmplă, să cunosc oamenii. Sunt mai precaută. Mă feresc de situații tensionate, dacă mă deranjează ceva îmi spun problema sau situația. Dar dacă simt că nu se ajunge la capătul tunelului, de obicei mă opresc din vorbit. Fiindcă, în sinea mea, știu că niciodată nu voi rezolva nimic cu urlete sau cu țipete”, ne-a mai spus concurenta.

Are și momente de tristețe, dar își adună rapid forțele
Are și momente de tristețe, dar își adună rapid forțele

Ștefania Ștefan a fost într-o relație toxică timp de 6 ani

Nu a avut mereu această energie pozitivă. Căci, din păcate, se numără printre acele fete care se complac într-o relație toxică. Și asta doar de teama de a nu fi singure. Recent, Ștefania Ștefan a dezvăluit că a fost prinsă într-o astfel de relație și că timp de 6 ani s-a chinuit să iasă din ea.

„Eu vin dintr-o relație foarte toxică. Nu doresc niciunei femei ce am avut eu. Au fost 6 ani, nu doresc asta nimănui. Am trecut prin ea, am învățat”, a povestit Ștefania cu lacrimi în ochi.

Din fericire, familia i-a fost alături și a avut tăria să vorbească despre problemele cu mama ei, dar și cu bunica. Pe aceasta o vede o femeie luptătoare și plină de viață la cei 79 de ani pe care i-a împlinit.

„Am o familie simplă, deschisă, populară și iubitoare. Confidentul meu este iubitul meu. Este un om puternic, blând, iubitor, tandru și multe altele. Sunt mândră că sunt iubita lui și că face parte din viața mea. Este ancora mea și cel mai mare susținător”, a mai povestit „războinica” pentru EGO.ro.

Ștefania Ștefan nu este dependentă de părinți, a plecat de acasă la 19 ani

Ștefania Ștefan are o relație foarte bună și cu părinții și spune că mereu a avut parte de susținere și de sprijin din partea lor. Însă, la cei 25 de ani, nu mai este dependentă de ei. Și-a „câștigat” independența acum 6 ani, când a decis să plece de acasă și să se mute într-o altă localitate. Astfel că, despărțirea, oarecum prematură de ei, constituie un avantaj în jungla dominicană, unde nu poate lua deloc legătura cu ei.

„Am plecat de la 19 ani de lângă părinții mei. Și acum locuiesc la o distanță mare de ei și îi văd o dată la câteva luni. Am fost plecată 5 luni în America. Mie îmi place să explorez, să văd locuri noi. Nu sufăr din cauza distanței”, ne-a mai declarat tânăra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
5.7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *