Stilistul Lucy Faur comentează ținutele artiștilor de la Romanian Music Awards 2022. „Sunt foarte cool, fresh și glam” VIDEO EXCLUSIV

Trucul banal pentru o ținută cu care să nu dai greș

Joi seara, la Râmnicu Vâlcea, după o pauză de opt ani, Gala premiilor Romanian Music Awards a revenit în mare forță. În ciuda temperaturilor scăzute, numeroși artiști din industria muzicală din România au pășit pe Blue Carpet în ținute cât mai spectaculoase, outfit-uri pe care stilistul Lucy Faur le-a comentat în exclusivitate pentru EGO.ro.

Ce ținute au purtat artiștii la Romanian Music Awards 2022

De ceva vreme, vedetele din industria muzicală românească încep să semene cu artiștii internaționali din toate punctele de vedere. Dacă până acum concurau doar din punct de vedere artistic, acum se ridică la nivelul lor și prin prisma vestimentației și a accesorizării. Asta s-a văzut și pe covorul albastru de la Romanian Music Awards 2022. Nu o spunem noi, ci Lucy Faur, stilistul multor vedete autohtone.

„Din ce am văzut până acum în backstage sunt foarte cool, fresh și glam ținutele. Adică majoritatea artiștilor s-au străduit, au făcut lucruri foarte frumoase, au ținute foarte actuale, foarte inspirate, însă trebuie să-ți mărturisesc că îmi este un pic milă de ei pentru că vremea nu este de partea lor. Este greu să faci o ținută spectaculoasă cu foarte multe straturi vestimentare. Știi cum e: „baba suferă la frumusețe” atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. Înțeleg că și ei, chiar dacă arată super stylish, sunt în mari friguri. Ca noi toți, de altfel”, a povestit fashion stylist-ul pentru EGO.ro.

„Less is more”

De altfel, Lucy Faur a ținut să puncteze faptul că, în 2022, artiștii români au conștientizat faptul că nu este nevoie să-și încarce ținutele cu tot felul de accesorii, să amestece tot felul de piese vestimentare pentru a ieși în evidență și pentru a face o impresie bună la un astfel de eveniment.

Lucy Faur
Lucy Faur

„Există o absolută evoluție în ideea în care deja de ceva generații artiștii nu se mai străduiesc, adică merg pe principiul „less is more” (n.r. mai puțin este suficient), merg pe principiul conturării personalității lor și artistului pe care îl reprezintă ei ca persoană, prin vestimentație, prin exprimarea unor idei, mesaje, concepte și nu mai tind să exagereze cu accesorii, iar asta mi se pare foarte bine. Este un lucru foarte bun, este un lucru foarte actual, un lucru la care eu țin foarte mult. Aici vreau să menționez neapărat și partea de make-up și hair care sunt, în sfârșit, tot pe principiul „less is more”. Că și-au dat seama sau nu, că au apelat la un stilist sau nu, cu siguranță este o muncă comună”, ne-a mai declarat stilista.

 

Loredana
Loredana Groza

„De cele mai multe ori oamenii încarcă inutil o ținută”

Lucy Faur a vrut să puncteze faptul că în clipa de față nu se mai pune accentul pe brand-uri și că nu e nevoie de foarte mulți bani atunci când vine vorba de realizarea unei ținute impecabile. Acest lucru se aplică și în cazul artiștilor, lucru pe care au început să-l conștientizeze din ce în ce mai mult.

„Nu e nevoie de branding, nu e nevoie nici măcar de accesoriu. Dacă ai un bun simț estetic și urmărești cât de cât ce se poartă în momentul respectiv și ce ți se potrivește ție ca și artist, sau pur și simplu purtătorul unui outffit, nu ai cum să dai greș. Deci nu are nicio treabă eticheta, nu are nicio treabă accesorizarea. Eu punctez foarte mult pe „less is more”. Ce se întâmplă? Cu accesorii riști să greșești. Lumea zice că un inel, o broșă, un ochelar, o situație, dă „viață” ținutei. De cele mai multe ori oamenii încarcă inutil o ținută cu accesorii. Eu prefer, cel puțin dacă nu au ajutorul unui specialist, că de aia suntem noi în piață și avem cunoștințele și pregătirea pe care le avem, să meargă mereu la sigur și să opteze pentru un outfit curat, simplu”, a mai punctat Lucy Faur pentru EGO.ro.

Vezi în galeria foto de sus mai multe imagini de la Romanian Music Awards 2022!

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *