Sufăr foarte mult de când am aflat secretul soțului meu. M-a mințit 25 de ani

Cum a putut să-mi facă una ca asta?!
Sufăr foarte mult de când am aflat secretul soțului meu. M-a mințit 25 de ani

Sufăr foarte mult de când am aflat secretul soțului meu! În 25 de ani de căsnicie am trăit cu impresia că soțul meu este cel mai fidel bărbat. De la început am avut deplină încredere în el. Inima m-a îndemnat mereu să îl iubesc și nici nu concepeam că el ar putea să aibă vreodată o aventură. Deși prietenele mele râdeau uneori de mine că am prea mare încredere în Răzvan, îi luăm mereu apărarea ca o leoaică.

Sunt șocată de secretul soțului meu

Întâmplarea a făcut ca, într-o dimineață de vară, când ne pregăteam să plecăm în vacanță, soțul meu să primească un apel misterios, care l-a schimbat complet. Când l-am întrebat ce are, a evitat să îmi răspundă și, mai grav, am anulat concediul pe care îl așteptasem cu atâta nerăbdare.

Ne-am rezervat o săptămână pe Coasta Amalfi din Italia, un vis de-al meu pe care voia să mi-l îndeplinească soțul meu. Și uite așa nu am mai plecat deloc, eu am plâns toată ziua, iar el pur și simplu tăcea. A rămas șocat de acea convorbire la telefon.

Apelul care ne-a distrus căsnicia

Bineînțeles că niciunul nu a putut să doarmă în acea noapte. Amândoi ne-am foit, am oftat, dar nimeni nu îndrăznea să deschidă subiectul. Tensiune între noi a existat toată săptămână, când, dintr-o dată, Răzvan vine în bucătărie, livid la față, să mă anunțe că are ceva foarte important să îmi spună. Mi-am dat seama că are legătură cu acel apel primit recent. Mă gândeam că a pățit ceva la serviciu, că sunt probleme financiare de care eu nu știu, orice altceva, dar nu asta: „Voi fi din nou tată!”.

Mi s-a făcut rău când am auzit. În secundă doi am izbucnit în lacrimi, fără să mă mai pot opri. Cum adică din nou tată?! Eu știam că nu are copii deloc. Deși eram căsătoriți de 25 de ani, nu am rămas deloc însărcinată, cu toate că mi-am dorit foarte mult să fim părinți.

Are doi copii cu amanta

Plin de remușcări, Răzvan a început să îmi mărturisească totul. Că în toți acești ani a trăit o viață dublă, că are un copil de 23 de ani și că fosta iubită abia a născut o fetiță. De ultimul copil nu a știut, pentru că se despărțise de ea înainte să îi spună că e gravidă. Cum a putut să îmi facă una ca asta tocmai el?! Parcă le și vedeam pe prietenele mele cum râd de mine și îmi reproșam că am avut încredere oarbă în soțul meu.

Confesiunea lui a fost sfârșitul căsniciei noastre. Toată dragostea mea a fost înlocuită de ură. Din acel moment nu am mai suportat să îl văd. Ulterior am depus actele de divorț și aștept să ne despărțim și în acte. Am rămas singură în casa pe care am construit-o cu atâta trudă…fără el și minciunile lui!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
3.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *