Suma încasată de Ada Galeș și mama ei de la America Express. Antena 1 le-a plătit foarte bine, deși au fost eliminate

Iată câți bani au primit Ada Galeș și mama ei pentru participarea la America Express!

Miercuri seară, 6 decembrie, Ada Galeș și mama ei au fost eliminate de la America Express în cursa pentru ultima șansă. Cele două și-au încheiat aventura de pe Drumul Soarelui și au ratat șansa de a ajunge în finală și de a câștiga marele premiu pus în joc. Cu toate astea, se pare că s-au ales cu bani frumoși după această experiență. Iată ce sumă au încasat!

Ada și Tony Galeș au părăsit America Express

În ediția de miercuri seară, 6 decembrie, a îndrăgitei emisiuni de la Antena 1, publicul a aflat care dintre echipe părăsește America Express. După cum am precizat și mai sus, se pare că Ada și Tony Galeș și-au încheiat aventura de pe Drumul Soarelui.

Cu toate astea, cele două, mamă și fiică, nu au petrecut cinci săptămâni în competiție degeaba. Ele au trăit o experiență unică şi, mai mult decât atât, s-au ales cu o sumă frumușică în conturi.

Câți bani au încasat Ada și Tony Galeș după participarea la America Express

Potrivit informațiiilor apărute în presă, talentata actriță și cunoscuta scriitoare ar fi primit nu mai puțin de 7.500 de euro fiecare pentru participare. Prin urmare, cele două s-a întors acasă cu suma totală de 15.000 de euro, notează cei de la Cancan.ro.

În ediția de miercuri seară, 6 decembrie, Ada și Tony Galeș s-au duelat cu Laura și Sânziana, dar și cu echipa formată din Vlad și Julia. Ada Galeș și mama ei au ajuns ultimele la Irina Fodor și, din păcate pentru ele, Soarele a fost roșu, lucru care simbolizează finalul cursei lor.

Citește și Câți bani a câștigat Anamaria Prodan pentru apariția de la America Express 2023. Vedeta a avut parte de o experiență de neuitat!

Cum au reacționat Ada și Tony Galeș, după ce au aflat că părăsesc competiția

După ce au aflat că au fost eliminate, Ada Galeș și mama ei s-au întristat, dar au plecat acasă cu fruntea sus și au precizat că au trăit frumos şi intens experienţa America Express.

”Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a declarat actrița.

”Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a adăugat și mama ei.

Citește și Cum vrea să facă Alexia Eram și mai mulți bani. A recunoscut totul fără ocolișuri: “Erau cu mine în America Express” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *