Surpriză de proporții! Cine este bruneta celebră care s-a iubit cu Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Nimeni nu a știut de relația lor

Cu cine s-a iubit Adrian Alexandrov, înainte de relația cu Elena Udrea.

Adrian Alexandrov a devenit celebru odată cu relația lui cu fostul politician Elena Udrea, alături de care are și o fetiță, pe Eva Maria, în vârstă de 5 ani. În trecut însă, bărbatul s-a iubit cu o altă vedetă de la noi. Cei doi și-au ținut relația secretă, astfel că puțină lume știe faptul că au format un cuplu. Iată cine este bruneta celebră cu care s-a iubit partenerul Elenei Udrea.

Cine este bruneta celebră care s-a iubit cu Adrian Alexandrov

În urmă cu peste un deceniu, pe când nu devenise atât de cunoscut, dar era deja un manechin de succes, Adrian Alexandrov a avut o relație ferită de ochii curioșilor cu frumoasa Alina Eremia. Se întâmpla pe vremea când artista juca în serialul ”Pariu cu viața”. Fiind tineri și la începutul carierei, celor doi nu le-a fost greu să își ascundă povestea de iubire.

Citește și: Adrian Alexandrov, ipostază emoționantă cu fiica Elenei Udrea. Cu cine seamănă tot mai mult Eva Maria, nu i-ai văzut niciodată așa

În prezent, Alina Ermeia are 29 de ani, iar Adrian Alexandrov 36 de ani. Așadar, între ei este o diferență de vârstă de 7 ani. Relația lor secretă a fost dezvăluită de presa mondenă de la vremea respectivă.

”Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov. Protagonista serialului ”Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine.

Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov, Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnească privirile ca să se îndrăgostească.

Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă în vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru ”Fashion Week Dubai”.

De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, scria presa în 2013.

Alina Eremia
Alina Eremia

Adrian Alexandrov, declarație pentru Elena Udrea

În lipsa mamei sale, încarcerată la Penitenciarul Târgșor din iunie 2022 ca urmare a unei condamnări definitive în dosarul Gala Bute, Eva Maria, fiica lui Adrian Alexandrov și a Elenei Udrea a rămas în grija tatălui ei. Băbatul este trup și suflet alături de micuța lui, care suferă enorm după cea care i-a dat viață.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, iubitul ei. Cu câți ani este ea mai mare, de fapt

Tânărul își petrece mai tot timpul alături de fiica sa și nu ratează nicio ocazie să o răsfețe pentru a-i mai alina din suferință. În urmă cu câteva zile, cei doi au ieșit împreună și au petrecut clipe prețioase unul alături de celălalt.

Adrian a postat și o fotografie cu el și fetița lui, alături de un mesaj de ”La mulți ani!” pentru cei care și-au sărbătorit onomastica de Sfântul Andrei. De remearcat însă că fotografia a fost însoțită și de o melodie pe care cu siguranță bărbatul i-a dedicat-o Elenei Udrea, care trece prin clipe grele în închisoare.  Din versurile piesei -”Interstelar”, cântată de Alexia – reiese că Alexandrov încă luptă pentru iubire: „Unii văd doar cercul lor închis, / Alții luptă pentru orice vis,/ Eu lupt doar să păstrez iubirea ta, cum am promis; / Unii luptă pentru bani în cont, / Alții luptă să nu piardă tot, / Eu lupt să te găsesc aici când mă trezesc din somn”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.4 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *