Surpriză uriașă de Paște pentru Andra și Cătălin Măruță. Cu cine s-au întâlnit în noaptea de Înviere în Dubai

Prezentatorul TV a imortalizat momentul

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2023

Andra și Cătălin Măruță au profitat de mini-vacanța de Paște și au plecat, împreună cu copiii lor, în Dubai. În noapte de Înviere, cei patru membri ai familiei au mers la o biserică ortodoxă de acolo, unde s-au întâlnit cu foarte mulți români, dar și cu o vedetă a sportului. Prezentatorul de la Pro TV a imortalizat întâlnirea și a postat imagini pe rețelele de socializare.

Cu cine s-au întâlnit Andra și Cătălin Măruță la Înviere, în Dubai

În timp ce unele vedete au petrecut Paștele pe plan local, în familie, Andra și Cătălin Măruță au profitat de cele câteva zile libere și au plecat împreună cu Eva și David, cei doi copii ai lor, într-o vacanță la căldură. Cei patru au petrecut Paștele în Dubai, iar în noaptea de Înviere au mers să asiste la slujbă și să ia lumină de la o biserică ortodoxă din zonă.

Citește și: Ce se întâmplă între Andra și Cătălin Măruță, după 14 ani de căsnicie. „Echilibrul nostru vine din asta”. Ce a dezvăluit artista despre infidelitate

Cele două vedete au întâlnit o comunitate mare de români, dar și un nume mare al sportului românesc. Cosmin Olăroiu, care antrenează de ceva timp în Emirate, a mers și el să ia lumină de la aceeași biserică. Măruță a imortalizat întâlnirea și a postat pe rețelele de socializare câteva cadre cu el și cu antrenorul român.

„Când vii în Dubai la slujbă și te întâlnești cu Cosmin. Îl căutai pe părinte să te spovedești sau să iei lumină?”, a spus Cătălin Măruță, într-un clip postat pe Instagram. „Și una, și alta”, îi răspunde Cosmin Olăroiu.

Citește și: Bucurie mare pentru Andra și Cătălin Măruță. Ce au sărbătorit aceștia. Fanii i-au felicitat imediat

Surpriză uriașă de Paște pentru Andra și Cătălin Măruță. Cu cine s-au întâlnit în Noaptea de Înviere în Dubai
Cătălin Măruță și Cosmin Olăroiu (captură Instagram)

Secretul relației dintre Andra și Măruță

Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Au împreună 2 copii și tot timpul apar cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă mai au parte și de neînțelegeri, așa cum se întâmplă în orice familie, Andra și Măruță reușesc să depășească toate perioadele dificile. Artista mărturisea, în urmă cu ceva timp, că relația lor este atât de sudată, datorită compatibilității și comunicării.

Citește și: Cum se înțelege Andra cu socrii ei. Mărturisirea impresionantă pe care a făcut-o artista despre părinții lui Cătălin Măruță

„Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil.”, a spus Andra pentru viva.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *