Surprize mari la America Express. Cine sunt concurenții care se luptă pentru premiul cel mare în sezonul al cincilea

Concurenții au bagajele făcute și așteaptă să pornească în aventura vieții lor
Surprize mari la America Express. Cine sunt concurenții care se luptă pentru premiul cel mare în sezonul al cincilea

Surprize mari la America Express. S-au aflat concurenții care vor participa la unul dintre cele mai dificile reality show-uri din România. Printre vedetele care vor lua parte la cea mai intensă aventură se numără Cătălin Scărlătescu, Puya, Cătălin Bordea și componentele formației Andre. Iată care sunt echipele complete.

Surprize mari la America Express. Participanții care vor intra în competiție

Al cincilea sezon al emisiunii va fi plin de surprize. Pe lângă faptul că reality show-ul va fi filmat pe continentele americane și nu în Asia așa cum s-a întâplat în precedentele sezoane, producătorii au făcut to posibilul să aducă la linia de start și o mulțime de vedete apreiciate de publicul din România.

Nouă echipe se vor înfrunta pentru marele premiu de la America Express pe Drumul Aurului. Ca și până acum, fiecare dintre ele va avea în componență doi membri. Concurenții vor avea de trecut prin probe extrem de dificile care le vor pune la încercare răbdarea, rezistența fizică și mentlă și încrederea în partener.

Aceștia vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri prin trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Componența echipelor. Ce spune fiecare concurent despre participarea la America Express

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru

Juratul de la Chefi la cuțite a fărcunt recent o mărturisire: „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

  • Puya și soția lui Melinda

„Pentru noi, America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”, a spus artistul.

Melinda: “Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”

  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.” – Cătălin Bordea.

  • Jean Gavril și fratele lui Dinu

„Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia!

Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!” – Jean Gavril.

  • Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela

„Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“.

  • Bruja și prietenul ei, Pufeh

Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”.

  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar

“Venind din sportul de performanta, aceasta aventura numita “America Express “ va fi o noua provocare pentru noi. Speram doar ca nu pe o barna de 10cm, pentru ca pe aceea am castigat-o deja.

Suntem entuziasmate si recunoascatoare pentru aceasta experienta, dar cred ca ne va solicita la maxim. Avem emotii pentru ca nu stim ce surprize ne asteapta dar cred ca vom trece cu brio de fiecare proba in parte si ca vom ajungem cat mai departe in competitie asa cum am facut in gimnastica. Experienta asta vine cu sperante noi prin care ne asteptam sa trecem cu bine si sa ne descoperim pe noi insene intr-un alt mediu de competitie”.

  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla

Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevarat detox, o rupere se tot ce am trait pana acum, rau sau bun”.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.