Talentul secret al lui Andi Moisescu. Ce face juratul de la Românii au talent, pe lângă munca în televiziune

Ce pasiune secretă are Andi Moisescu
Talentul secret al lui Andi Moisescu. Ce face juratul de la Românii au talent, pe lângă munca în televiziune

Andi Moisescu a început să practice un nou sport la vârsta de 41 de ani. După 30 de ani în care a făcut schi, prezentatorul TV a decis să încerce ceva nou, iar acum a devenit noua sa pasiune.

Talentul secret al lui Andi Moisescu: „Am început o nouă viață”

Pe lângă munca în televiziune, Andi Moisescu se pricepe foarte bine la schi, dar și la snowboarding. Câțiva prieteni l-au învățat să folosească placa, ulterior a prins toate secretele acestui sport de iarnă.

„N-a mai fost nevoie decât de o placă de snowboard (de la aceiași prieteni, să le dea Dumnezeu sănătate, căci o să le fiu recunoscător toată viața) și a doua zi eram în magazin, la Tibi, după legături & boots. M-am agățat din mers și de pantalonii ăștia din imagine, iar geaca am împrumutat-o. Am pus totul în portbagaj și sâmbătă dimineața, pe 23 martie 2013, am început, așa cum scriam în dreptul fotografiei, pe Instagram, o nouă viață”, a declarat Andi Moisescu, potrivit viva.ro.

Andi Moisescu: “Am uitat și ce vârstă am și cum mă cheamă”

De când a descoperit pasiunea pentru snowboarding, Andi Moisescu povestește că a uitat inclusiv câți ani are și cum îl cheamă. Prezentatorul TV a fost cucerit de acest sport datorită căruia, spune el, se simte foarte liber.

“Am uitat și ce vârstă am și cum mă cheamă, și cu ce mă ocup. Am început să visez numai snowboarding. Nici nu știu ce să zic că m-a prins mai tare. Cel mai probabil senzația de libertate. O contradicție, la prima vedere, ar fi tentați să spună unii, din moment ce ai ambele picioare prinse. Și exact aici e farmecul. Că deși sunt prinse, cumva nu m-am simțit niciodată mai liber”, a mai declarat Andi Moisescu.

Andi Moisescu i-a învățat și pe copii să schieze cu placa de snowboard și povestește că nu și-ar imagina viața fără snowboarding. Omul de televiziune declară că a întinerit cu 10 ani de când a urcat pentru prima dată pe o asemenea placă.

Ce altă pasiune are Andi Moisescu

Toată lumea știe despre pasiunea lui Andi Moisescu pentru muzica electronică, pasiune care a început în liceu, la petrecerile cu prietenii, a continuat la radio, iar în ultimii ani el a revenit să întrețină atmosfera la petreceri.

„Trebuie să-ți spun un secret. Eu mi-am organizat la birou. Am camera care mi-a lipsit în copilărie și am la birou două pick-up-uri, mixer-uri, am boxe, chitară bas, chitară, claviaturi, tobe, nu-mi lipsește nimic. Am tot ce îmi trebuie la birou. Acolo e locul meu pe care nu l-am avut când eram mic. Ușile de la mine de la birou sunt deschise pentru toată lumea. Olivia știe lucrul ăsta”, a mai povestit Andi Moisescu pentru ego.ro.

8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.