Tânăra din România care a ajuns să machieze marile vedete de la Hollywood. ”Mi-a plăcut mult The Rock, doar că transpiră mult, parcă are un duș deasupra capului”

Cum a ajuns să colaboreze cu cele mai populare vedete de la Holywood.
Tânăra din România care a ajuns să machieze marile vedete de la Hollywood. ”Mi-a plăcut mult The Rock, doar că transpiră mult, parcă are un duș deasupra capului”

Povestea Danielei Gozlan este desprinsă parcă din filme. În urmă cu mulți ani, tânăra a luat calea Americii și, fiind pasionată de make-up, a reușit să își construiască peste ocean o carieră strălucitoare în acest domeniu. A ajuns să machieze cele mai mari vedete de la Hollywood și din industria muzicală internațională, iar printre numele importante cu care a colaborat se numără The Rock, Camilla Cabelo sau Adele.

Tânăra din România care a ajuns să machieze marile vedete de la Hollywood

Daniela Gozlan a intrat în lumea make-up-ului din întâmplare. În adolescență, a lucrat mai întâi într-un un studio de înregistrări din București, acolo unde l-a cunoscut pe celebrul DJ George Vintilă. El a fost cel care a îndrumat-o către o carieră în acest domeniu și așa a ajuns să machieze prezentatorii jurnalelor de la Pro TV.

„Am făcut foamea un timp pot spune, am lucrat aici la machiaj, în București. Nu știam ce să fac, lucram într-un studio de înregistrări. Cel care m-a împins pe drumul acesta, când puneam prea mult machiaj pe față și lucram la studioul de înregistrări și le serveam cafea, a fost chiar George Vintilă. El mi-a zis ”Nu vrei să faci machiaj la ăștia de la TV?” și eu am zis ”există așa ceva?”, a povestit Daniela Gozlan în emisiunea lui Dan Capatos.

A urmat ulterior un curs de perfecționare, însă job-ul ei din televiziune i se părea că o plafonează. După încă o experiența la un alt post TV a decis să se îndrepte către publicațiile scrise, unde machia diverse vedete pentru pictoriale.

”Am aflat de un curs cu Janine și mi-au zis să vin să mă testeze. Am luat o prietenă să o machiez și mi-au spus că le place cum țin creionul în mână. La final m-au întrebat  ”poți începe de mâine?”. Am început imediat a doua zi, am lucrat mult, mult, apoi m-am dus la altă televiziune. Dar nu mai puteam cu stilul ăsta de trezit la 3 dimineața și să nu pot să văd munca mea în câțiva ani. Totul era în direct, nu vedeam nicun progres, niciun portofoliu, absolut nimic. Mă trezeam la 3 dimineața și, ușor, ușor, am zis să merg pe partea de reviste, de portofolii.”, a mai povestit make-up artistul.

Primul ei contact cu America. De ce a vrut să se întoarcă imediat în România

În cele din urmă, a hotărât să emigreze în Statele Unite. S-a căsătorit cu iubitul ei, cetățean american, și așa a rămas acolo să practice meseria care i-a adus atât de multe satisfacții.

”La 22 de ani am plecat în SUA. Am plecat fără bani în buzunar, banii pe care îi făceam îi dădeam pe machiaje, biletul de avion a costat mult. Am plecat fără niciun ban, cu mâna în gips.”, a mai povestit aceasta.

Cu 50 de dolari în buzunar și o valiză plină cu vise, Daniela Gozlan a realizat, odată ajunsă pe pământ american, cât de diferită este viața față de țara natală. La început și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă pentru că nu credea că se poate obinșui cu acel stil de viață, dar după o perioadă a reușit să se angajeze la un magazin de cosmetice, deschizându-și astfel calea către succes.

După câțiva ani a semnat cu o agenție din New York, prin intermediul căreia a ajuns să machieze vedete de top.

Daniela Gozlan despre The Rock: ”Transpira atât de mult, de parcă avea un duș desupra capului”

Acum, se poate mândri cu un portofoliu impresionant, din care fac parte nume sonore precum Dwayne ”The Rock” Johnson, Paris Hilton sau Adele.

”Mișto a fost The Rock. Se comporta de parcă nimeni nu era mai mare decât el, nici la fizic, nici ca nume. Este mult de muncă la el. Lucram la un show de televiziune, iar omul transpira atât de mult, de parcă avea non-stop un duș deasupra capului. Fiind atât de mare și transpirând atât de tare, îl ștergeam tot timpul cu prosopul pe ceafă. În plus, îi plăcea să îi pun ulei pe brațe, dar un anumit tip de ulei, un fel de ulei uscat. Tot timpul era atenția asupra lui.”, își amintește Daniela Gozlan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *