Tânărul chipeș din poză este azi unul dintre cei mai cunoscuți din România. Toate femeile îl ascultă, sigur nu îți dai seama cine e

Activează de ani buni în domeniul modei

Scris de: Daoud Andra

26 Jan. 2024

Apare des la televizor, dar și pe internet, însă puțini îl recunosc în fotografia pe care chiar el a publicat-o recent. Avea doar 17 ani în imagine, dar câteva dintre trăsăturile din adolescență s-au păstrat și în prezent. Îți dai seama cine este tânărul chipeș din fotografie? Multe femei ascultă sfaturile lui în prezent.

Cine este tânărul chipeș din imagine?

Din când în când, vedetele din România fac publice imagini cu ele din copilărie sau din adolescență, spre încântarea fanilor. Multe dintre celebrități sunt de nerecunoscut în pozele din arhiva personală și este și cazul lui Maurice Munteanu, căci despre el este vorba. Celebrul fashion editor și jurat de la emisiunea ”Bravo, ai stil!” a publicat recent o fotografie făcută în urmă cu 29 de ani.

Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare l-au copleșit cu like-uri și comentarii, la vederea imaginii. ”Un copil superb!”, ”Întotdeauna chipeș”, ”Misterios”, ”Superb” – au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și: Concurenta de la “Bravo, ai stil!” pe care Maurice Munteanu o apreciază. “Asta ne interesează!”. Ce dezvăluie despre relația cu Raluca Bădulescu EXCLUSIV

Deși activează de mulți ani în domeniu și numeroase femei îi ascultă sfaturile, atunci când vine vorba despre modă, Maurice Munteanu spune că nu se consideră critic de modă. În adolescență, și-a dorit să devină actor și a dat de trei ori admitere la Facultatea de Teatru. Nu a intrat, în schimb a absolvit alte două facultăți: Dreptul și Jurnalismul.

Tânărul chipeș din poză este azi unul dintre cei mai cunoscuți din România. Toate femeile îl ascultă, sigur nu îți dai seama cine e
Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți fashion editori

”Eu nu sunt critic de modă”

Maurice Munteanu este fashion editor la revista Elle, dar și blogger. Din 2017, face parte din juriul emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Invitat în urmă cu doi ani și jumătate la podcastul ”Aproximativ discuții”, Maurice – Marius pe numele său din buletin – a vorbit despre activitatea sa în lumea modei.

Citește și: Dana Budeanu, mesaj necruțător pentru Maurice Munteanu. Ce a putut să spună despre juratul „Bravo, ai Stil!”. Toți au rămas mască

”Eu nu sunt critic de modă. Pe mine nu mă interesează moda. Pe mine mă interesează moda într-un fel pervers. Moda este un instrument care vorbește concret despre slăbiciunile oamenilor. Interesul meu nu este o rochiță. Mă doare undeva de cum arată o rochiță. Poate să fie urâtă sau frumoasă, dar ce înseamnă, până la urmă, asta? Nu rochița e problema, mesajul e problema. Ce faci cu informația aia.

De ce prin rochița aia tu ajungi să însemni ceva? Nu-mi place moda, îmi place luxul, dar asta e o diferență. Îmi plac lucrurile care, la un moment dat, vorbesc singure despre ele. (…) Pot analiza greșeli, ține de meseria mea, și știu despre ce vorbesc. Mă obseda Dior, de exemplu. (…) Eu sunt un cetățean, sunt un om care, atunci când e întrebat sau nu, spune ce crede.”, i-a mărturisit Maurice Munteanu lui DJ Gojira.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *