Tania Budi, adevărul despre legătura specială pe care o are cu mama lui Cătălin Botezatu: “Ne-am plăcut de la început” VIDEO EXCLUSIV

Tania Budi a recunoscut totul. Cum se înțelege, de fapt, cu mama lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu dezvăluia, recent, că Tania Budi a fost singura femeie pe care mama lui și-a dorit-o ca noră. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, superba blondă a vorbit despre relația pe care o are cu mama designerului vestimentar. Se pare că acestea s-au îndrăgit încă din prima clipă.

Ce relație are cu mama lui Cătălin Botezatu

Într-un alt interviu Ego.ro, Cătălin Botezatu explica faptul că mama lui a plăcut-o doar pe Tania Budi. Astfel, vedeta, prezentă la Viva! Influencers Party 2023, a punctat că totul este adevărat. Mai mult, cele două au fost extrem de apropiate:

“Așa este! (n.r. doar pe ea a plăcut-o mama lui Cătălin Botezatu) Mi-e dor de ea pentru că nu am văzut-o de mult. Îl mai întreb pe Cătălin de ea, este bine! Mă bucur pentru că am fost foarte apropiate.

Este o doamnă extrem de specială. Sufletul ei este la xerox cu al lui Cătălin! Au două suflete imense, frumoase. Sunt oameni extrem de speciali!”

Ce spune despre mama lui Cătălin Botezatu

Nu este un secret faptul că Tania Budi și Cătălin Botezatu au o legătură specială, care nu a fost deteriorată odată cu trecerea timpului. Vedeta a explicat că, atunci când vine vorba despre mama designerului vestimentar, pe aceasta a plăcut-o din prima clipă, mai ales pentru că este o femeie deosebită:

“Nu mai țin minte, s-a întâmplat, totuși, acum niște ani! Știu că ne-am plăcut tot timpul. Nu țin minte să fi avut o primă întâlnire în care să nu ne placem.

Cu siguranță, ne-am plăcut de la început! Ulterior, au urmat ani de zile în care vorbeam încontinuu cu mult drag. Nu suferă, sper să nu sufere! (n.r. că nu i-a fost noră) Îl iubim amândouă pe Cătălin.

Nu trebuie să mai spun că este bărbatul perfect. Dacă stau să mă gândesc, numărul 1 de departe. Așa fac oamenii care se iubesc! Este frumos, deștept, talentat, modest, are tot ce este mai bun într-un om!”

Citește și Din ce câștigă bani Tania Budi, pe litoralul românesc. Fosta iubită a lui Lucian Viziru spune ce afaceri are. „De club se ocupă numai fratele meu” VIDEO EXCLUSIV!

Cum se menține în formă

Tania Budi arată exceptional și se află printre cele mai frumoase femei din România, având trăsături de înger și trup de zeiță. Vedeta nu ține diete, ci, mai degrabă, preferă fasting-ul pentru a avea energie și a se simți cât se poate de bine:

“Un suflet bun cu o mentalitate frumoasă, cu o autocunoaștere din ce în ce mai clară. Cine dă sfaturi cu privire la a nu mânca ceva, la a ține diete…acestea nu țin! Stilul de viață pe care îl formezi în ani de zile, cunoașterea de sine.

Alimentația este o știință. Sănătatea putem să o citim oriunde dacă avem creier să discernem! Nu, nu. (n.r. nu ține dietă) Mai țin fasting, care îmi face foarte bine, îmi dă o foarte mare energie. 16, 18 ore, am avut și 24 de ore în care nu am mâncat nimic.

De multe ori ziceam să mănânc ceva că poate de asta nu mă simt așa energică! Mâncam și cădeam și mai tare. Bine, nu fac acest lucru des, dar nici nu sunt omul extremelor să mă ocup doar de ceva! Orice este cu măsură!”

Video: Mihai Robu

Citește și Dieta Taniei Budi. Cum reușește vedeta să arate fabulos la 55 de ani: “Suntem ce gândim și ce mâncăm”!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *