Țara în care Majda Aboulumosha refuză să mai locuiască. Ce limbă se vorbește la ea în casă: “Nu regret absolut deloc!” VIDEO EXCLUSIV

Ce vis măreț are

Majda Aboulumosha a trăit în Turcia o lungă parte din copilăria sa, însă nu s-a gândit să se întoarcă pentru a locui acolo. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, în trecut, a avut parte de o ofertă avantajoasă pentru un job, însă a preferat să rămână în România și să o refuze. Totuși, vedeta și-ar dori să joace într-un serial turcesc, fiind fana acestor producții.

Majda Aboulumosha: “Nu m-am văzut plecând!”

Majda Aboulumosha a punctat că nu s-a văzut plecând din România, mai ales pentru că a reușit să își construiască o frumoasă carieră. Vedeta a refuzat o ofertă care i s-a făcut pentru a se întoarce în Turcia, însă nu regretă deloc alegerea:

“Nu m-am văzut locuind acolo de când eram mică, dar este a doua mea casă! În afară de faptul că știu bine limba, știu oamenii, știu cultura, o parte din prieteni sunt acolo, am avut o strânsă legătură cu bunica mea și cred că de aceea am refuzat cumva să mă stabilesc acolo! După ce am pierdut-o pe ea, drumul meu cu actoria, televiziunea și așa mai departe s-a concretizat aici! Nu m-am văzut plecând. Am avut o ofertă, la un moment dat, ca să mă mut din țară, în urmă cu 7 ani. Era un job foarte bun! Am spus că nu. Ar fi trebuit să o iau pe Jacqueline de la grădiniță, pe atunci fiind acolo. Am spus că toate se întâmplă la timpul lor și nu regret absolut deloc! Eu nu prea regret deciziile pe care le-am luat în viață.”

Mama ei vorbește cu Jacqueline în turcă

Chiar dacă fiica ei, Jacqueline, nu vorbește fluent turca, frumoasa vedetă ne-a explicat că mama sa reușește să o învețe pe micuță respectiva limbă. La rândul său, Majda Aboulumosha și-a amintit că a reușit să prindă foarte repede, încă de la o vârstă fragedă, atât turca, cât și engleza:

“Nu. Vorbește mama mea, în schimb, cu ea în turcă. Prinde, înțelege și ea, dar în casă nu vorbesc! Cu cine să vorbesc? Ar trebuit să îi învăț pe amândoi turcă (n.r. pe fiica și partenerul ei)! Eu am învățat turca locuind în Turcia. Îmi era foarte ușor, tatăl meu vitreg fiind turc. Am prins foarte repede turca, făcând grădinița acolo și prietenii fiind turci. Am prins și engleza foarte repede, din zbor, dar la un moment dat m-am prefăcut că nu o mai știu, ca să pot să înțeleg ce vorbesc părinții mei! Nu mai vorbeau în turcă, vorbeau în engleză, ca să se ferească de mine! Eu înțelegeam și engleza, dar am zis că nu o înțeleg! Actriță de mică, important este să te descurci în viață!”

Și-ar dori să joace într-un serial turcesc

De asemenea, Majda Aboulumosha a punctat că nu ar refuza să joace într-un serial turcesc, mai ales pentru că este fana respectivelor producții și această șansă ar reprezenta o adevărată provocare:

“Mă uit și eu! Am descoperit gustul de a nu pierde niciun episod din serialele turcești când am filmat “Femeie alege”. Petreceam foarte mult timp acolo! Nu eram cu familia, stăteam, ieșeam, veneam acasă și mă uitam la seriale! Da, fac niște seriale foarte bune, au actori foarte buni, de montaj nu mai zic! Asta chiar ar fi o provocare pentru mine! Nu aș spune nu niciodată!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *