Târgul de turism 2022. Când începe, unde se desfășoară și care este programul de vizitare

Când și cum se poate merge la târgul de turism
Târgul de turism 2022. Când începe, unde se desfășoară și care este programul de vizitare

Târgul de turism 2022, ediția de toamnă, urmează să aibă loc peste doar câteva zile, în București. Vezi mai jos toate detaliile despre acest târg, locație, program și ce trebuie să știe cei care vor merge ca expozanți.

Târgul de turism 2022. Când are loc ediția de toamnă

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022 va avea loc în perioada 10-13 noiembrie, în locația de la ROMEXPO: Pavilionul B1, Bd. Mărăști, nr. 65-67, București, Sector1, România. Acest târg este dedicat agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România. Toate acestea prin intermediul unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, primăriilor, oficiilor de turism și asociațiilor de turism.

Târgul de turism 2022 – a 46-a ediție

În cadrul expoziției de la târgul de turism din 10-13 noiembrie oamenii vor putea afla detalii despre cele mai noi și interesante oferte turistice. De asemenea, acest târg oferă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Program perioada de amenajare pentru expozanți:

Pentru firmele care construiesc standurile în regim propriu sau cu firmă terță:

  • 06-09.11.2022, interval orar 08:00 – 20:00 (acces Bulevardul Poligrafiei, 2, Poarta E-Romexpo, Pavilion B1)
  • Ecusoanele pentru expozanți se ridica de la Dispecerat Romexpo – Pavilion B3, Poarta E

Care este programul de vizitare la Târgul de turism 2022

Accesul este gratuit la Târgul de turism 2022, conform programului următor:

  • 10-12.11.2022, între orele, 10:00-18:00
  • 11.2022, între orele: 10:00-16:00

Pentru acces la târgul de turism din luna noiembrie:

  • Acces pietonal GRATUIT: Porțile A si B
  • Acces auto GRATUIT: Parcare B, C

Ajuns la cea de-a 46-a ediție, târgul de turism este un loc ideal de prezentare al celor mai interesante atracții turistice din România, dar și al accesoriilor și gadget-urilor necesare într-o vacanță.

Pe lângă promoțiile pentru sărbători, cei pasionați de călătorii vor putea achiziționa pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune cu reduceri de până la 50%. De asemenea, la fel pot fi cumpărate și biletele de avion, sejururi în Delta Dunării, pe litoral sau în orice alt loc din România.

Citește și Când se deschide anul acesta Târgul de Crăciun din București. Primarul Capitalei a făcut anunțul

Cum s-a desfășurat târgul care a avut loc în primăvara 2022

În cadrul târgului de turism din primăvara anului 2022 au existat oferte de bilete de avion care începeau de la un preț de 10 euro de persoană. Au fost și reduceri de până la 50% pentru city break-uri, vacanțe all inclusive pe litoralul din România, Bulgaria, Grecia, Turcia sau alte locuri din lume.

În premieră, în cadrul târgului care a avut loc în primăvara anului 2022 au fost promovate servicii și zone turistice din România prin intermediul unităților administrativ teritoriale, consiliilor județene, primăriilor, asociațiilor de turism, oficiilor turistice. Atunci asociațiile turistice au vrut s-i convingă pe vizitatori să meargă în Botoșani, Dâmbovița sau ”capitala” din Delta Dunării.

Așadar, și la târgul din toamnă toți cei pasionați de călătorii vor găsi o mulțime de oferte pentru a vizita și mai multe locuri din țară și din lume. De asemenea, vor putea primi sfaturi de la specialiști în domeniu cu privire la alegerea vacanței perfecte. Totul va fi în funcție de preferințe și de buget.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.