Tarifele soliștilor, după doi ani de pandemie! Andra, Carla’s Dreams și Smiley sunt cei mai scumpi. Cât câștigă în 45 de minute EXCLUSIV

Theo Rose face show pentru 5.000 de euro. I-a crescut onorariul cu 2.000 de euro
Tarifele soliștilor, după doi ani de pandemie! Andra, Carla's Dreams și Smiley sunt cei mai scumpi. Cât câștigă în 45 de minute EXCLUSIV

Soliștii au cam ajuns la fundul sacului, în cei doi ani de pandemie, când nunțile și spectacolele au fost brusc anulate, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Iată însă că, vara aceasta, artiștii își umplu din nou pușculița, din concerte. Reporterii ego.ro au aflat care sunt tarifele cântăreților cu agenda plină. Diferențele de onorariu sunt, însă, în unele cazuri, dureros de mari, chiar și de 11.000 de euro.

Alin Oprea, solist și organizator de spectacole. Ce spune despre situația actuală: ”Cererea și numărul de evenimente sunt mult mai mari decât în 2019”

Organizatorii de evenimente sunt pe cai mari, vara aceasta, când brusc s-a revenit la viață, la petrecerile de odinioară, cu mâncare bună și un vin roșu, pe masă, dar și cu recitalurile artiști de top. Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru ego.ro, despre situația actuală din show-biz. Iar veștile sunt îmbucurătoare.

”Cererea și numărul de evenimente sunt mult mai mari decât în 2019. Cine este acum în vogă este mai scump, iar cine a intrat într-un con de umbră a devenit mai ieftin. Unele tarife au mai crescut, altele au mai scăzut. Pare a fi un an extraordinar pentru activitatea artistică”.

Lista scurtă cu artiștii care vara aceasta se îmbogățesc

Alin Oprea ne-a dezvăluit și lista scurtă cu numele artiștilor care vara aceasta vor cânta, ne vor încânta și vor strânge bani frumoși.

”Carla s, The Motans, Jador, Andra, Smiley, Oana Radu și Theo Rose sunt cei mai solicitați. Însă, și trupele de legendă merg foarte bine, în mod constant, adică Holograf, Compact, Talisman și Iris, în virtutea zecilor de hit-uri lansate de-a lungul anilor. Cam acestea sunt capetele de afiș la orice eveniment mare!”.

Smiley
Smiley

Și maneliștii sunt așteptați la zeci de nunți, ca să încingă atmosfera.

”Manelele merg și ele bine. Vali Vijelie, Adi Minune, Jean de la Craiova și Daniela Gyorfi prind cel mai bine la evenimentele private”.

Trupele Iris, Holograf, Compact și Talisman au un onorariu egal: ”Ei câștigă în jur de 7.000 de euro”

Reporterii Ego.ro au aflat însă și onorariile artiștilor de top, dezvăluite de un mare impresar. Tarifele, după cum veți și putea observa, sunt total diferite. Cât câștigă Carla s Dreams, Andra și Smiley, la un show?

”Ei sunt foarte bine cotați, în acest moment, au și 15.000 de euro, pentru un eveniment de 45 de minute. Au însă o echipă mare, uneori este nevoie și de cazare și de diurnă pentru masă și transport”.

Acesta ne-a mai dezvăluit și onorariul trupelor de succes, Iris, Holograf, Compact și Talisman, care au un tarif oarecum egal.

”Ei câștigă în jur de 7.000 de euro pentru un spectacol. Au mare succes, lumea îi iubește, au hit-uri, multe dintre ele sunt piese de dragoste. La spectacolele lor vin foarte mulți iubitori de muzică și mulți nostalgici”.

Holograf
Holograf

Jador a ajuns la un tarif de 4.000 de euro, după ”Survivor”

Maneliștii vor fi nelipsiți de la petrecerile private, nunți, botezuri, cumetrii și zile de naștere. În top sunt, în acest moment, Jador, Vali Vijelie, Adi Minune și Daniela Gyorfi.

”Jador avea în jur de 2.500 de euro, dar, după participarea la Survivor, i-a crescut cota, câștigă și 4.000 de euro pentru un recital de 45 de minute. Iar marii maneliști, Vali Vijelie și Adi Minune, pot ajunge și la 10.000 de euro, la spectacole și la petreceri mari, cu instrumentiști”.

Andra
Andra

Theo Rose și Oana Radu sunt răsfățatele organizatorilor de evenimente

Alte două artiste, cu voci de excepție, Oana Radu și Theo Rose, se află pe lista artiștilor favoriți, din această vară, cu onorarii frumoase, pentru un recital de 45 de minute.

”Oana Radu are un onorariu de 3.000 de euro, de la 2.000 de euro, iar Theo Rose a ajuns la 5.000 de euro, de la 3.000 de euro, în anii trecuți. Ambele au un repertoriu bogat, abordând diferse stiluri muzicale, la petreceri”, ne-a mai dezvăluit impresarul artiștilor, în exclusivitate pentru ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *