Tatăl Alinei Sorescu, un erou după divorțul dureros. Cât de mult o ajută în carieră: „A fost un șoc” VIDEO EXCLUSIV

Alina Sorescu, despre relația frumoasă pe care o are cu tatăl ei
Tatăl Alinei Sorescu, un erou după divorțul dureros. Cât de mult o ajută în carieră: A fost un șoc VIDEO EXCLUSIV

În ediția cu numărul 87 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică a avut-o invitată pe celebra cântăreață Alina Sorescu. Cu această ocazie, artista a povestit despre relaţia frumoasă pe care o are cu părinții ei. Totodată, cântăreața a spus și cât de mult a ajutat-o și încă o ajută tatăl ei în carieră, dar și în momentele dificile. Iată mărturisirile emoționante ale vedetei!

Alina Sorescu, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei

În cadrul emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică, Alina Sorescu a vorbit despre sprijinul pe care l-a primit în cariera sa de la cei care i-au dat viață. De asemenea, vedeta a mărturisit că, în prezent, tatăl ei este cel mai mare sprijin al său.

”Ai mei m-au susținut în tot. Ei au fost tot timpul lângă mine. De multe ori, tata în calitate de șofer, manager. A învățat lucrurile astea, așa cum toți tații de fete din perioada aceea erau cunoscuți.

Se știa…tatăl meu, tatăl Andrei, tatăl fetelor de la Andre, tatăl fetelor de la Bamby.”, a mărturisit artista, în emisiunea Ego Life, care se difuzează în această seară, de la ora 20.00.

Te-ar mai putea interesa și Ego Life, ediția a 87-a. Dana Săvuică și Alina Sorescu, despre carieră, succes și viața de familie: „Nu regret absolut nimic”!

Cu tatăl cărei vedete a rămas în relații bune

Tot în emisiunea realizată de Dana Săvuică, Alina Sorescu a spus că a rămas în relații foarte bune cu tatăl soției lui Cătălin Măruță. Totodată, artista a declarat că părintele Andrei, Alexandru Mihai, a surprins-o, de curând, cu un mesaj emoţionant pe contul de socializare.

”Chiar de curând, tatăl Andrei, pentru că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă cu Andra, mi-a dat un mesaj foarte frumos cu ocazia unui eveniment. Un mesaj de apreciere și de susținere.”, a mărturisit cântăreața.

”Tata a fost cu mine de mică”

În cadrul aceluiași interviu, îndrăgita artistă a recunoscut că părinții săi au îndemnat-o să se apuce de muzică și să se înscrie în grupul Minisong al lui Ioan Luchian Mihalea.

”Tata îmi este cel mai mare ajutor. Am activitatea mea de artist. Tata a fost cu mine de mică. Mama și tata m-au dus la Minisong, iar Mihalea le-a zis că am talent.

Ai mei m-au susținut mereu. În 1993, când am aflat de moartea lui Mihalea, avusesem un spectacol la teatrul Țăndărică. În ziua aia, el nu voia să mai plece de acolo.

Parcă simțea că nu voia să mai plece. A fost un șoc. Am apucat să fac și un turneu în străinătate cu Mihalea. Am fost în Franța. Eu și Dana Rogoz eram cele mai mici din trupă”, a mai adăugat solista.

Află totul despre subiectele abordate și despre Alina Sorescu în ediția de miercuri, 6 decembrie, a emisiunii Ego Life. Show-ul se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și Anunțul neașteptat făcut de Alina Sorescu după despărțirea de Alex Ciucu. Fanii sunt fericiți pentru ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *