Tatăl Denisei Răducu, dor imens de fiica-înger: ”De Iepuraș, munceam peste program ca să îi pot cumpăra o rochiță cu floricele!” EXCLUSIV

Emilian Răducu se luptă de patru ani în tribunal, pentru drepturile de autor ale artistei. Ce se întâmplă cu procesul
Tatăl Denisei Răducu, dor imens de fiica-înger: ”De Iepuraș, munceam peste program ca să îi pot cumpăra o rochiță cu floricele!” EXCLUSIV

Tatăl Denisei Răducu, solista care s-a stins din viață în 2017, la numai 27 de ani, trăiește din amintirile cu fiica lui, pe care a adorat-o. Are pereții plini de fotografii, de când Denisa înveselea casa cu râsul și cu năzdrăvăniile ei. Bărbatul îndoliat duce dorul vremurilor când erau cu toții, la masa de Paște. Acum, va fi singur… Emilian Răducu ne-a vorbit, cu tristețe, în interviul pentru Ego.ro, și despre disputa în tribunal cu fostul impresar al Denisei, pentru drepturile ei de autor. Procesul pare însă fără sfârșit…

De patru ani se află în proces cu fostul impresar al Denisei, pentru drepturile ei de autor: ”Justiția Română să facă dreptate!”

Emilian Răducu este convins că fostul impresar al Denisei nu a fost corect referitor la drepturile ei de autor, așa că a decis să-și caute dreptatea în instanță. Au trecut patru ani de când a deschis dosarul, însă procesul bate pasul pe loc.

”Procesul se tot amână, alt termen și alt termen, încă nu au suficiente dovezi, mai trebuie nu știu ce acte să depună el la dosar. Suntem de patru ani în proces. Sunt întrebări pe care ni le punem și noi. Nici nu știm dacă să mai continuăm, dacă mai avem șanse. Ni se spune doar să avem răbdare. Aș vrea ca Justiția Română să facă mai repede dreptate, să nu se mai amâne. Eu înțeleg, trece o lună, trec două, nouă, dar dacă ceilalți nu sunt în stare să demonstreze că ce au făcut au făcut corect, ce dovezi să mai aducă la dosar, ce să se mai aștepte? Nouă nu ni se mai cer probe, doar pe ei îi mai așteptăm!”.

”De Iepuraș, munceam în plus ca să îi pot cumpăra Denisei o rochiță cu floricele!”

Tatăl Denisei își amintește cu drag de anii în care, de Sărbători, casa lor era plină. Se pregăteau, cu mic, cu mare, de Paște. Și nu uita niciodată să îi cumpere Denisei și un cadou de Iepuraș, așa cum este tradiția. Destăinuirile bărbatului îndoliat, în exclusivitate pentru Ego.ro, sunt emoționante.

”De Paște, era tare frumos la noi în casă. Eram cu toții, uniți, cu bunicii, cu fetițele. Eu și mama lor le făceam cadouri, Sărbătorile Pascale veneau cu multă căldură sufletească. În fiecare an, de Iepuraș, mă străduiam, munceam în plus, ca să îi pot cumpăra Denisei o rochiță cu floricele. Dar și surioarei ei, amândouă aveau la fel, țineau foarte mult una la cealaltă. Mergeam cu toții la biserică, ne rugam, apoi masa era plină cu bunătăți”.

”Acum sunt singur, casa e goală de când a plecat Denisa. De Paște, o să îi duc ouă roșii la mormânt!”

Emilian Răducu se topește de dorul fiicei-înger. Îl mai vizitează fata cea mare, stabilită cu familia în Spania. Pentru ea și de dragul ei merge mai departe în viață, după tragedie.

”Acum sunt singur, casa e goală de când a plecat Denisa, totul e trist. Duminică, de Paște, o să merg la mormântul Denisei, ca să-i duc flori. O să îi las acolo și câteva ouă roșii și cozonac, o să dau și de pomană. Știu că se va bucura, de acolo, din Cer! Știe că o iubim și că suferim! Sora Denisei a fost acum ceva vreme în țară, ne-am revăzut. S-a întors însă în Spania, acolo fiicele sunt cu școala, ea și soțul au serviciu. Este greu și pentru ei!”, ne-a mai declarat el, pentru Ego.ro

Sora mai mare a moștenit întreaga avere: ”Apartamentul a rămas așa cum îl aranjase Denisa”

Denisa strânsese toți bănuții câștigați din concerte, și-și achiziționase un apartament de lux în București, dar și o mașină, iar în comuna natală, Ștefănești, își înălța o casă. După decesul artistei, toate aceste bunurile i-au revenit Adelinei, sora ei mai mare, stabilită în Spania.

”Apartamentul Denisei a rămas așa cum îl aranjase Denisa, pe gustul ei. Nu se închiriază, nu se înstrăinează. Mai merge sora ei, când vine în țară, mai aerisește, ea se ocupă de acea acasă muncită de fiica mea. Iar aici, în comună, a rămas căsuța pe care începuse să o înalțe, a mai investit Adelina, ca să o finalizeze, așa i-a îndeplinit marea dorință”, ne-a mai spus Emilian Răducu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *