Taţi celebri care au obţinut copiii după divorţ. Cum s-a ajuns la astfel de decizii

Divorțuri din showbiz! Tații celebri care au câștigat custodia copiilor
Taţi celebri care au obţinut copiii după divorţ. Cum s-a ajuns la astfel de decizii

În mulțime de divorțuri care au avut loc în showbizul românesc, există câteva situații în care tații au fost cei care au obținut custodia copiilor.

Cum a reuşit Irinel Columbeanu să obţină custodia Irinei

Deși în primă fază Irina a stat cu mama ei, Monica ar fi plecat la un moment dat în Statele Unite și ar fi lăsat-o pe micuță în grija surorii ei, Ramona. Toate aceste lucruri au contat atunci când magistrații au luat decizia cu privire la custodie.

În martie 2011, în urma procesului, instanța a decis ca Irina Columbeanu să rămână la tatăl ei. Magistrații au scris în motivarea deciziei că între niciunul dintre cei doi părinți și copilul în vârstă de 5 ani atunci nu există o legătură “foarte puternică”, dar condițiile oferite de tatăl ei sunt “preferabile”.

Instanța apreciază, raportat la toate elementele menționate anterior, ca reclamanta pârâtă nu face dovada unor condiții de locuit adecvate, stabile și similare cu cele anterioare în care a crescut minora, după cum nu face dovada nici a existenței unei legături foarte puternice între mama si copil.

Chiar dacă această din urmă observație este pe deplin aplicabilă și în cazul pârâtului reclamant, instanța remarcă, totuși, faptul că probatoriul sumar îngăduit în această procedură permite a trage concluzia că pârâtul reclamant beneficiază de condiții preferabile, care pot crea minorei un mediu optim pentru dezvoltare”, se arăta în motivarea deciziei dată de magistrații judecătoriei Buftea.

De menționat este și faptul că Monica Columbeanu a declarat în fața instanței că ea locuia atunci într-un apartament pe care îl primise de la Irinel Columbeanu prin donație, iar donațiile dintre soți în timpul căsniciei sunt revocabile, fapt anunțat de către omul de afaceri că intenționează să îl facă atunci.

Totodată, a existat și un raport de evaluare psihologică al lui Irinel Columbeanu prin care are arăta că fetița nu mai voia să meargă în America, rugându-se la Moș Crăciun să nu se mai întoarcă la grădinița din Statele Unite. Astfel, instanța a decis să îi acorde temporar custodia lui Irinel Columbeanu.

Acum, după 11 ani, Irina Columbeanu locuiește cu mama ei în America. Micuța a decis că vrea să plece să locuiască cu mama ei, iar Irinel Columbeanu nu s-a opus.

Fiica Roxanei ex-Trident a ajuns în custodia tatălui după ce a mărturisit că doarme în pat cu iubitul artistei

În anul 2013, Marcel Sârbu a câștigat procesul cu privire la custodia fetiței pe care o are cu Roxana ex-Trident. Oana, fetița lor, a declarat că vrea să rămână cu tatăl ei deoarece mama ar fi pus-o să doarmă în pat cu iubitul și nu ar fi hrănit-o corespunzător.

“Este un proces câștigat de Dumnezeu si de Oana. Dumnezeu i-a dat minte Oanei să spună tot ce pățește cu mama ei. A spus judecătorilor ca doarme in pat cu Roxana şi cu iubitul ei. Şi Roxana a îndoctrinat-o, i-a zis că trebuie să-l iubească pe Andrei Badiu, că el va fi viitorul ei tată. În șase săptămâni, cât timp eu nu am mai văzut-o, fata mea a slăbit un kilogram și jumătate, pentru că mama ei a hrănit-o numai cu pizza și înghețată. Șase săptămâni nu m-a lăsat Roxana să o văd, m-am dus cu Poliţia peste ea şi degeaba, ea se gândea că Oana uită şi că nu va avea ce să le spună judecătorilor, dar uite că le-a spus. Și i-am făcut şi dosar penal”, a declarat atunci Marcel Sârbu.

În decembrie 2021 Roxana ex-Trident a declarat că, deși custodia a fost comună, a reușit să își vadă fiica după 8 ani, perioadă în care fostul soț nu i-ar fi permis să se apropie de ea. Vedeta a mărturisit că fetița, care are acum 13 ani, i-ar fi spus că nu vrea să o vadă.

“M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine. Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace”, a declarat Roxana.

Fiica Roxanei ex-Trident a ajuns în custodia tatălui
Fiica Roxanei ex-Trident a ajuns în custodia tatălui

Băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană au rămas în grija tatălui

Eduard și Maximus locuiesc în casa lui Silviu Prigoană. Recent, bărbatul a vorbit despre programul pe care îl au cei doi copii de când stau la el. „Orice ar fi, la 5:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură”, spune el.

După cinci căsătorii și cinci divorțuri, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au rămas definitiv separați. În anul 2019 tribunalul a decis ca cei doi băieți să rămână la tatăl lor.

Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor”, a declarat Adriana Bahmuțeanu imediat după process, în 2019.

Alin Petrache își crește fetele din prima căsnicie cu Maria Marinescu

Alin Petrache a câștigat custodia celor trei fete pe care le are din prima căsnicie. În 2016 s-a căsătorit cu Maria Marinescu. De asemenea, și ea are un copil dintr-o căsnicie anterioară, iar împreună au un singur copil biologic, pe nume Iacob.

Trebuie să stai de fiecare și fiecare are partea lui, cu cât cresc mai mult cu atât își dorește fiecare în parte timpul petrecut cu el. Și atunci intervin geloziile, azi nu o avem pe Daria alături de noi care deja e mare, mâine, poimâine împlinește 18 ani, ea de fapt vrea cel mai mult timp. Înainte e soție care bineînțeles vrea și mai mult și după aia urmează fiecare în scară, copii”, declara Alin Petrache recent despre copiii săi.

Alin Petrache și Maria Marinescu
Alin Petrache și Maria Marinescu cresc împreună cinci copii

Antonia, proces de lungă durată cu Vincenzo Castellano

Antonia și Vincenzo Castellano s-au luptat ani întregi pentru custodia Mayei, fetița lor. Pe tot parcursul procesului de divorț, fetița a stat la tatăl ei în Italia. Recent, instanța a decis ca Antonia și Vincenzo să aibă custodie comună, astfel că Maya poate veni și în România la mama ei.

“Am încheiat divorțul. S-a încheiat divorțul inclusive în acte. Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a declarant Antonia recent.

Mirabela Dauer a pierdut custodia copilului când băiatul avea 2 ani

Băiatul Mirabelei Dauer a fost crescut ta tatăl acestuia, Traian Popovici. Vedeta a evitat să vorbească despre acest aspect din viața ei. “Regret enorm că nu-mi cunosc băiatul. Acum nici nu prea mă mai interesează să-l văd. Nu pot forța pe nimeni să mă iubească”, spunea Mirabela Dauer, potrivit acasa.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *