Tehnica specială pe care o foloseşte Jennifer Aniston ca să îi crească părul într-o săptămână. Trucul ei este genial

Jennifer Aniston a dezvăluit trucurile ei de beauty pentru îngrijirea părului.
Tehnica specială pe care o foloseşte Jennifer Aniston ca să îi crească părul într-o săptămână. Trucul ei este genial

Tehnica specială pe care o foloseşte Jennifer Aniston ca să îi crească părul într-o săptămână. Este una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, care uimește și printr-un fizic de invidiat.

Recent, Jennifer Aniston o prezență foarte activă în social media, a dezvălui unul dintre secretele ei de înfrumusețare. Este vorba de ritualul ei de îngrijire pentru a obține acel păr blond perfect. Este de admirat că, indiferent de trecerea anilor, frumoasa actriță și-a păstrat acest look recognoscibil. Așa că, Jennifer a împărtășit comunității ei modalitatea prin care poate accelera creșterea părului în doar o săptămână. Trucul ei este genial.

Vei fi surprinsă de rezultat! Dacă vrei să ai părul mai lung într-un timp foarte scurt, ține cont de acest ritual simplu. Este vorba  de o rutină de îngrijire simplă, pe care protagonista din „Friends” o folosește zilnic. Pentru acest lucru vei avea nevoie doar de o perie care să îți descurce ușor părul.

Tehnica specială pe care o foloseşte Jennifer Aniston ca să îi crească părul într-o săptămână

Ce face Jennifer Aniston pentru a avea părul lung? Prin intermediul canalului ei de Instagram, aceasta a postat un videoclip care a devenit viral. Prin intermediul scurtei postări, Jennifer, a arătat că dedică un timp special pentru a-și îngriji părul într-un anume mod. Aceasta își perie părul, fără să atingă rădăcina și începând de la vârfuri. Este o tehnică profesionistă, chiar benefică pentru sănătatea podoabei capilare.

Periajul părului ajută la stimularea sângelui pentru a accelera creșterea. De asemenea, acest lucru te va ajuta să și cureți părul, prin eliminarea impurităților.

Alt truc din rutina de îngrijire practicat de Jennifer Aniston are legătură cu spălarea părului. Aceasta spune că preferă să nu își spele părul foarte des.

„Pot rezista trei sau patru zile fără să-mi spăl părul. Iar toate aceste lucruri îl mențin într-un fel proaspăt și viu și miroase grozav”. A declarat ea într-un interviu acordat pentru Glamour. Când trebuie să-și spele părul, nu-l spală cu apă fierbinte, ci cu apă caldă, pentru a-și păstra culoarea.

De asemenea, actrița folosește cât de puțin uscătorul de păr, deoarece știe că utilizare excesivă poate dăuna părului. Acesta folosește uscătorul pe lungimi, la rădăcini, apoi răsucește părul și îl lasă să se usuce la aer. Dacă are mai mult de 15 minute  pentru a se pregăti, Jennifer obișnuiește să folosească peria rotundă pentru a defini aspectul părului. Astfel obișnuiește vedeta să-și îndrepte părul, așa cum a declarat în cadrul unui interviu pentru publicația Allure.

Citește mai multe și despre secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat după 40 de ani.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
3.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *