Teo Trandafir a avut experiența unui leșin în direct. ”Noroc că regizorul a înțeles” VIDEO EXCLUSIV

”Mi-a căzut un reflector în direct”

Teo Trandafir a povestit extrem de sincer că și după 30 de ani de televiziune tot are emoția unei emisiuni în direct. Se pare că are și toate motivele să fie așa, căci, chiar și cu experiența ei vastă, tot poate apărea acel neprevăzut. Teo Trandafir a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, de-a lungul timpului, a avut tot soiul de întâmplări în timpul emisiunii astfel încât mereu se așteaptă să apară ceva nou.

”Începi să înțelegi că neprevăzutul poate veni de oriunde”

Îndrăgita vedetă de televiziune mărturisește că, odată cu înaintarea în carieră, emoțiile au devenit și mai mari. Chiar dacă, în momentul de față, știe să gestioneze o situație neplăcută din cadrul unei emisiuni în direct, colega Ilincăi Vandici recunoaște că experiența o face să nu spună că le-a văzut și le-a trăit pe toate.

”Făcând atâția ani de direct, am trăit lucruri. La început ești inconștient. Bine, eu aveam emoții de la început. Dar pe măsură ce au trecut anii, mai rău a fost. Pentru că am văzut ce se poate întâmpla. Așa când ești tânăr, ești inconștient, zici că merge așa, că nu este nicio problemă. După ce le vezi întâmplându-se, nu mai e așa. Începi să înțelegi că neprevăzutul poate veni de oriunde”, ne-a explicat Teo Trandafir.

Citește și: Teama pe care o are Teo Trandafir, chiar și după 30 de ani de televiziune: ”Sunt foarte rău, paralizată” VIDEO EXCLUSIV

A trecut prin tot felul de întâmplări din care a reușit să iasă fără ca telespectatorii să sesizeze ceva, însă acest lucru a lăsat-o cu traume. Se referă la faptul că nu există emisiune la care să intre extrem de relaxată în platou și să nu ia în calcul orice scenariu mai mult sau mai puțin plăcut.

”Se poate întâmpla orice, că se poate să-ți leșine invitatul pe masă. Mie mi s-a întâmplat. Deci eu nu aș fi crezut vreodată că invitatul, medic, vorbind despre pneumonia pneumococică, poate să leșine. M-am uitat în ochii ei, așa și am zis că ceva este neregulă, e cu blur. Când am văzut-o că se duce cu capul spre masă ușurel, am chemat camera către mine, noroc că regizorul a înțeles și a mutat spre mine, și am vorbit până când au venit niște oameni și au scos-o pe femeie de acolo. Deci mi s-a întâmplat inclusiv asta. După ce o pățești pe asta, normal că mori de frică, ce ți se mai poate întâmpla”, a mai completat prezentatoarea de la ”Follow us!” de pe Kanal D2.

Teo Trandafir s-a trezit că-i cade un reflector chiar în timpul emisiei

De multe ori, chiar dacă nu ar avea niciun motiv, căci s-a demonstrat de-a lungul carierei sale că știe să iasă din orice impas, Teo Trandafir transformă emoția în frică. Nu frică pentru propria persoană, ci pentru invitați și echipa ei de producție.

”Mi-a căzut reflectorul în direct. S-a auzit bubuitura. Am mers mai departe. Am zis că bine că nu mi-a căzut în cap. Câtă vreme sunt bine și nu este sânge pe nicăeri, iar colegii mei sunt bine, mergem mai departe. După experiențe îți vine frica. Nu înainte”, a completat vedeta TV.

Pe de altă parte, este conștientă de faptul că nu este singură pe un platou de televiziune și a învățat să se bazeze și pe ajutorul celor din jur. Astfel că, în momentul în care a aflat că va face echipă cu Ilinca Vandici, a răsuflat ușurată, căci știe că este o persoană pe care se poate baza.

”Ne avem una pe alta. E cu totul altceva. Eu în momentul în care simt că ea sau ea simte că eu ne bâlbâim, avem momente de panică pentru că nu mai știi cu cei ai făcut acordul, că ai substantivul determinat departe și nu mai ții minte când ajungi la relativ dacă e căruia, căreia, că era eleva, că eram membrul, nu mai știi. Riști să dai eleva căruia, ceea ce este lamentabil. Că eu sunt absolvent de limbi străine, adică na. De fapt, nu se presupune că știu limba română (nr. râde)”, a mai declarat Teo Trandafir.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Teo Trandafir, după intervenția majoră suferită acum 13 ani în Viena. „Creierul meu le-a șters” VIDEO EXCLUSIV

Cele două nu fac echipă doar în cadrul emisiunii ”Follow us!”, ci și în afara platoului. Dovadă că, înainte de a începe interviul, Ilinca Vandici s-a asigurat că ținuta îi vine excepțional și că nu are nevoie de niciun fel de retuș la machiaj și coafură.

”Ilinca este un om de echipă prin excelență. Ea a făcut parte dintr-o echipă vastă, unde trebuiau să aibă grijă, și i-a intrat în instinct, unii de ceilalți. Mai ales că este vorba de fashion, machiaj. Ea asta știe. Ea tot timpul se uită să nu cumva să am nu știu ce, să nu se vadă nu știu ce. Vine, mă pigulește, îmi aranjează gulerul. Eu nu dau doi bani. Dar îmi explică cum este mai bine. E crescută așa. Cred că ea de acasă a fost crescută așa, să aibă grijă de cei din jur. Este un om foarte protector”, a mai declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *