Teo Trandafir și Maia, ultimele luni împreună: „Probabil va pleca. Nu pot să o ţin în casă pentru că eu vreau să o am alături. Om trăi şi om vedea” EXCLUSIV

Teo duce deja dorul vremurilor când petrecea tot timpul doar cu fiica ei.
Teo Trandafir și Maia, ultimele luni împreună: „Probabil va pleca. Nu pot să o ţin în casă pentru că eu vreau să o am alături. Om trăi şi om vedea” EXCLUSIV

Peste două luni, Maia, fiica lui Teo Trandafir, va împlini vârsta majoratului și își va lua viața în propriile mâini. Dat fiind faptul că moderatoarea TV a avut grijă ca adolescenta să primească o educație aleasă, nu este exclus ca Maia să urmeze o facultate în afara României. Deși mai e până la admiterea la facultate, Teo a început deja să se pregătească pentru acel eveniment.

Vedeta nu poate uita momentul când a ținut-o prima dată în brațe pe Maia
Vedeta nu poate uita momentul când a ținut-o prima dată în brațe pe Maia

„Nu pot să o țin în casă pentru că eu vreau să o am alături”

Maia și Teo au o relație specială și de când sufletele lor s-au găsit unul pe celălalt, cele două au fost mereu una legată de cealaltă. De-a lungul timpului nu au permis nimănui să intervină în relația lor, acest lucru făcând să aibă o legătură specială. Totuși, este pe cale ca inevitabilul să se producă. Iar Teo Trandafir este pregătită pentru plecarea de acasă, la studii, a fiicei sale.

„Nu am nici cea mai mică idee cum va fi după ce va împlini 18 ani, am stat și m-am gândit la asta. Ea probabil va pleca și despărțirea asta geografică va impieta cumva asupra intimității relației noastre, dar nu avem ce să facem. Nu pot să o țin în casă pentru că eu vreau să o am alături. Nu mi se pare corect. Om trăi și om vedea”, a povestit Teo Trandafir în exclusivitate pentru EGO.ro.

Teo Trandafir și Maia petrec mult timp împreună
Teo Trandafir și Maia petrec mult timp împreună

Teo Trandafir este pregătită să o „împartă”

Așa cum a fost în toți acești ani, de când sunt împreună, Teo Trandafir a făcut tot posibilul ca Maia să-și îndeplinească toate visele. Așa că, dacă visul ei va fi să urmeze o facultate, în celălalt capăt de lume, prezentatoarea TV va face chiar și imposibilul pentru ca Maia să fie fericită.

„Nu sunt eu prima, nici ultima și nu pot schimba ceva. Mi se pare egoist să mă gândesc la o alternativă să îi spun să nu plece ca să nu sufăr eu. Ar fi inuman. Are visul ei și este firesc să și-l urmeze. Așa cum am făcut toți. Până la urmă și eu am plecat de acasă”, ne-a mai povestit Teo Trandafir.

Ea a completat că ceea ce au ele două nu poate fi schimbat nici de distanță, nici de alți oameni care vor intra în viața tinerei. Nici măcar de un viitor iubit.

„Nu se pune problema așa. Maia este un copil foarte conservator. Este complicat să te infiltrezi în viața ei doar așa… pentru că vrei”.

Momentele alături de Maia îi vor rămâne mereu în suflet lui Teo
Momentele alături de Maia îi vor rămâne mereu în suflet lui Teo

„Au fost vremuri când aveam activități multe împreună, dar s-au dus…”

Încet-încet, Teo Trandafir a conștientizat că Maia nu mai este un copil. Și că nu mai poate să o țină doar pentru ea, iar adolescenta trebuie să se desprindă de la pieptul mamei. Odată ce a devenit adolescentă, vedeta TV a conștientizat că nu mai pot face toate activitățile pe care le făceau până acum împreună. Și că Maia a crescut și trebuie să socializeze mai mult cu persoane de vârsta apropiată ei.

„Mi se pare o prostie să pui unui copil de 18 ani niște ritualuri de la care tu nu te abați. Este în funcție de programul ei, de prietenii ei, cu cine vrea să iasă, cât vrea să stea. Dacă prietenii ei merg la munte, nu pot să spun stai cu mine ca să ținem ritualul. Au fost vremuri când aveam activități multe împreună, dar s-au dus…”, a mai povestit, râzând, Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
8 36 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *