Teona Stavarachi, despre scenele intime din primul episod „Groapa”. „A fost o echipă restrânsă la secvențele respective” VIDEO EXCLUSIV

Teona Stavarachi: ”A fost altceva”

Teona Stavarachi este cea care o va aduce în fața telespectatorilor pe Alma Coman, eroina principală din serialul ”Groapa”, un personaj care ascunde foarte multe enigme. Tânăra actrița a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că este un proiect care îi testează limitele, lucru care s-a întâmplat încă din prima zi de filmare, atunci când a trebuit să joace o scenă intimă alături de partenerul din serial, Daniel Nuță.

Ce a declarat Teona Stavarachi despre scenele intime din primul episod ”Groapa”

Pe 16 septembrie începe serialul ”Groapa” la Pro Tv, serial despre care Teona Stavarachi spune că va ajunge imediat la inima telespectatorilor.

”Încă suntem în filmări și așteptăm toți să vedem ce am făcut până acum, cum o să iasă și cum o să fie primit. Mai e puțin până o să aflăm cu toții ce este ”Groapa”. Pe 16 septembrie începe”, ne-a povestit tânăra, care, în momentul în care și-a văzut imaginea pe un ecran de cinema, atunci când s-a lansat oficial trailerul, a rămas fără aer.

”A fost altceva. Recunosc că în momentul în care a început, am inspirat și nu am reușit să expir până la final. Mi-a stat inima în gât și asta pentru că trailerul a fost făcut foarte bine.

Să mă văd cumva a fost mai ușor pentru că i-am văzut și pe colegii mei și m-am bucurat atât de mult de cum arată totul și de faptul că-i văd încât m-am lăsat pe mine la o parte. Acum sper să reușesc să fac asta și când o să văd episoadele pe Tv, dar a fost mai bine decât mă așteptam”.

”Daniel a fost super grijuliu”

Teona Stavrachi are toate motivele să spună că serialul va fi exploziv încă de la primul episod, mai ales că telespectatorii vor avea parte de acțiune, romantism, emoție, încă din primele minute.

Tânăra abia așteaptă să vadă cum va fi primită scena intimă dintre ea și Daniel Nuță, Sasha din serial, de public și dacă cei de casă se vor regăsi în povestea lor de dragoste.

”N-a fost ușor deloc pentru că nu mai făcusem asta înainte și s-a întâmplat chiar în prima zi de filmare. Adică pe lângă emoțiile proiectului și a faptului că reușesc să muncesc imediat după ce am terminat masterul, a venit și asta peste mine. Am avut foarte multe emoții, doar că a fost mult mai ușor decât mă așteptam.

Echipa a fost super profi. A fost o echipă restrânsă la secvențele respective. Daniel a fost super grijuliu și super atent și am reușit să comunicăm foarte bine. Atunci chiar n-a fost o problemă. Dar, da, este o surpriză. Primul episod o să fie cu mult foc”, ne-a mai povestit Teona depre scena de dragoste din primul episod, completând că și-a anunțat familia de modul în care va apărea pe micul ecran.

”Le-am și zis. Le-am zis așa ca să fie pregătiți de ce o să vadă. Au văzut și ei prin promo-uri și trailere. Dar eu i-am obișnuit pe ai mei. În momentul în care am plecat de acasă să fac actorie nu au avut putere de decizie și în principiu se bucură pentru mine. Este o meserie”.

De altfel, părinții tinerei sunt obișnuiți cu ea și modul ei de a fi, mai ales că mereu a avut un caracter puternic și a luat decizii proprii încă din adolescență.

”Nu or să fie șocați dacă apar cu schimbări de look, mai ales că am tot fost și tunsă scurt, și blondă, și roz, și albastră, și mov. Am trecut prin toate, adică sunt obișnuiți.

Nu le-am făcut pentru roluri, ci pentru că așa a vrut sufletul meu. Sunt o rebelă cu toate că nu pare”, a mai povestit actrița din serialul ”Groapa”.

Citește și La ce oră și în ce zile va fi difuzat serialul Groapa la Pro TV. Când începe, de fapt!

”Ne-am dat seama că și semănăm”

Cu toate că nu este la primul ei proiect, Teona având un rol și în filmul ”Ramon”, produs de Pavel Bartoș, serialul difuzat în fiecare sâmbătă la Pro Tv este primul ei mare proiect, unde are și rolul principal, iar asta îi dă și mai mari emoții și pune o mai mare presiune pe ea.

Din fericire, actrița a făcut echipă foarte bună cu partenerul din film, Daniel Nuță, pe care culmea l-a cunoscut abia cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, dar cu care a avut din prima acea conexiune de care aveau nevoie.

”Contează foarte mult, mai ales că povestea noastră este una care se întinde foarte mult și personajele noastre trec prin foarte multe experiențe puternice, sentimental. A contat foarte mult chimia dintre noi.

Noi nu ne știam dinainte de proiectul ăsta, ne-am întâlnit cu vreo două-trei zile înainte să începem filmările, dar ne-am conectat instant. Nu știu exact cum.

Probabil și din cauza presiunii proiectului și a faptului că trebuia să avem sclipirea asta în ochi și îndrăgosteala asta încă de la început. Apoi am vorbit, ne-am dat seama că și semănăm, că putem să fim foarte naturali unul cu altul și atunci a funcționat foarte bine.

Nu pot să zic exact un motiv pentru care s-a întâmplat asta, dar s-a întâmplat și chiar a ajutat foarte mult”, a mai povestit Teona Stavarachi pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Citește și Motivul pentru care regizorul Millo Simulov nu îi lasă pe actorii din „Groapa” să-și facă singuri toate cascadoriile. „Vom avea explozii de mașini, case ciuruite, multe” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *