Ce a făcut Daniel Nuță înaintea unei cascadorii periculoase. ”Creierul nu putea să înțeleagă că dacă îmi dau drumul în gol o să fie bine” VIDEO EXCLUSIV

Daniel Nuță va juca în cel mai nou serial de la Pro TV, intitulat ”Groapa”

La începutul verii, Pro Tv a dat startul filmărilor pentru un nou serial de acțiune, ”Groapa” din a cărui distribuție face parte și actorul Daniel Nuță, cunoscut publicului după interpretarea fabuloasă din serialul ”Otomanii”, unde l-a întruchipat pe Vlad Țepeș. Fiind un serial de acțiune, actorii au de făcut diverse cascadorii, lucru care îl provoacă enorm pe Daniel Nuță, care declară în exclusivitate pentru EGO.ro că are ceva experiență în acest domeniu și chiar le cere regizorilor să-și facă singur majoritatea cascadoriilor.

Daniel Nuță, despre rolul pe care-l va interpreta în noul serial de la Pro TV

De opt săptămâni, Daniel Nuță face aproape zilnic drumul din București spre Giurgiu, acolo unde au loc filmările pentru serialul Groapa, însă nu resimte deloc oboseala deoarece mărturisește că abia aștepta să facă parte din distribuția unui serial marca Pro Tv. Cu atât mai mult cu cât personajul pe care îl interpretează este unul care îl provoacă extrem de tare.

”E un mix la mine. Când e albă, când e neagră, nu știm exact, și tocmai asta face personajul atât de mișto. Cu unii va fi, într-adevăr, foarte dur, dar cu alții va fi foarte iubitor, foarte cald.

Probabil că o să fie și o poveste de dragoste, nu știm, o să vedem”, ne-a oferit Daniel Nuță câteva detalii despre personajul său, completând că nu a avut nevoie de prea multă documentare de această dată, experiența acumulată de-a lungul timpului ajutându-l să-și intre imediat în rol.

”În principiu sunt multe repere, și asta îmi place la poveste, în primul rând că sunt multe repere din cinematografia universală, cinematografie pe care cu toții am văzut-o și mă ajută foarte mult pentru că am multe surse de inspirație.

Chiar dacă poate părea că nu sunt, ele există, doar trebuie să cauți puțin, să descoperi Cutia Pandorei. Mi-am dorit foarte tare să fac parte din proiectul ăsta, mi-am dorit foarte tare să lucrez cu oamenii ăștia în primul rând.

Dincolo de poveste, care este foarte bine scrisă și este un personaj complex și mă bucură că are foarte multe lucruri de făcut și se întâmplă cu el chestii, echipa a contat cel mai mult”.

”Sunt dispus să mă arunc și în Dunăre dacă e cazul”

Daniel Nuță îl interpretează pe Sasha, unul dintre personajele principale, iar asta îl face să se responsabilizeze și mai mult. De aceea, atunci când vine vorba de cascadorii, tânărul actor le cere regizorilor să-l lase să le execute singur, fără să se apeleze la dubluri, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, tocmai pentru a nu expune actorul la vreun periocol.

”Până acum mi le-am cam făcut singur, nu prea i-am lăsat pe cascadori. Erau pe set, dar le-am zis că vreau să fac eu, să mă învețe și dacă este timp să mă lase pe mine să le fac. În principiu sunt dispus să mă arunc și în Dunăre dacă e cazul.

E greu cu Dunărea, știu, și mai avem nevoie să filmăm, adică nu putem risca, dar o să fie și cu multă nebunie, acțiune, bătăi”, ne-a declarat actorul.

Din fericire, de cele mai multe ori regizorii au încredere în el, asta și pentru că de-a lungul timpului s-a aventurat în tot felul de scene mai mult sau mai puțin periculoase și a căpătat experiență.

Citește și Cine este Ioana Brumar, actrița din serialul Groapa de la Pro TV. „Lia Bugnar mi-a influențat viața foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

”Am filmat, la un moment dat, într-un scurtmetraj de acțiune. Filmam la Clubul Interbelic și în spate, după băi, au o scară circulară cu o bară pe mijloc.

Trebuia să sar de acolo, veneam în viteză, puneam piciorul pe bară și trebuia să sar, să cobor la 3 metri. Ca și cum personajul acest Superman care cade și nu pățește nimic și nu se lovește cu capul de bară.

Erau cascadorii sus, eram prins cu o vestă pe sub sacou, dar momentul critic era atunci când eu călcam pe bară și trebuia să-mi dau drumul în gol.

Deși știam că sunt în siguranță și știam că nu o să cad, creierul nu putea să treacă peste bariera asta, nu putea să înțeleagă că dacă îmi dau drumul în gol o să fie bine.

Mi-a luat ceva. Până la urmă ușor, la viteză mică, am sărit, m-au coborât ei ușor, apoi am crescut ritmul până am ajuns la ritmul de filmare”, ne-a povestit Daniel despre una dintre cascadoriile pe care le-a executat, mărturisind în același timp că a avut nevoie de un mic ajutor pentru a-și face curaj să sară în gol.

”Mi-a ieșit din prima. Nici nu aveam timp, nici aveam bani prea mulți pentru cadrul ăla, deci trebuia să iasă repede și bine. Am luat o gură de whisky înainte și gata, hai”.

Citește și Cine este actorul din spatele personajului principal Sandu Valahul din serialul ”Groapa”: ”Nu vreau să fiu celebru” VIDEO EXCLUSIV

”Am lucrat și două săptămâni pentru secvențele grele de luptă”

Cu toate că este dispus să încerce orice atunci când vine vorba de succesul proiectelor sale, Daniel Nuță este conștient de faptul că nu trebuie să-și pună nicio clipă sănătatea în pericol.

Astfel că, nu puține au fost dățile când s-a antrenat intens pentru un cadru de câteva secunde. S-a întâmplat chiar în serialul de succes ”Otomanii”, acolo unde s-a antrenat zile întregi pentru a nu risca să se rănească în timpul filmărilor.

”Se repetă bine înainte, se lucrează eventual dacă sunt chestii grele, se fac repetiții special doar pentru treaba asta. De exemplu la ”Otomani” am lucrat și două săptămâni pentru secvențe grele de luptă.

Am lucrat cu celălalt luptător să facem coregrafia, să nu ne tăiem degetele la filmare și așa mai departe. Plus, la filmare mai apare o chestie.

Noi repetăm în hainele noastre, dar la filmare îți vine costumul de 40 de kilograme și se schimbă toată treaba, dar în același timp tu știind mișcarea foarte bine, automat este mult mai simplu chiar dacă se modifică puțin lucrurile”, a mai povestit Daniel Nuță pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Cine sunt actorii din „Groapa”, noul serial de la Pro TV. Monica Bîrlădeanu, Dana Rogoz și Daniel Nuță, printre numele din distribuție VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *