Theo Rose, apariția care i-a derutat pe fani: “Ți-ai pus silicoane?”. Fotografia cu un decolteu adânc a pus pe jar internetul

Surpriza cu care a pus fanii pe jar

Una dintre cele mai apreciate artiste din România este fără îndoială, Theo Rose. Acum, artista și-a făcut o schimbare de look, iar fanii nu aveau cum să nu îl observe, și anume, sânii generoși ai tinerei artiste.

Schimbarea de look care i-a surprins pe fani

În urmă cu câteva luni, Theo Rose a născut moment în care viața i s-a schimbat radical. Ea formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian, iar cei doi au împreună un băiețel pe nume Sasha Ioan, scrie Playtech.ro.

Altele îi sunt acum prioritățile, dar schimbările în ceea ce o privește se văd și la nivelul fizicului. Dacă până acum făcea parte, după cum chiar ea spunea, din categoria femeilor cu sâni mici, acum situația s-a schimbat radical.

Antrenoarea de la Vocea României și-a făcut o schimbare de look care i-a surprins toată frumusețea, însă a scos la iveală și un detaliu pe care fanii nu aveau cum să nu îl observe, și anume, sânii generoși ai tinerei artiste. Și a arătat la toată lumea, pe o rețea de socializare.

În fotografia postată, înfățișarea artistei este inspirată din serialul „Game of Thrones”.  Theo Rose, cu noua sa schimbare de look, poate fi văzută ca o adevărată sosie a personajului principal, Daenerys Targaryen. Cu o perucă argintie, frumoasa cântăreață le-a arătat fanilor ce schimbări i-a adus sarcina.

Ea a și comentat imaginea, cu umor.

„O poză care nu are cum să treacă neobservată. Vă rog să mă țineți minte așa și pentru când s-or duce. Abia aștept să înceapă Vocea României!”, a scris artista pe Instagram.

Fanii au asaltat-o cu întrebări

După ce imaginea cu artista a ajuns virală, cei din online au reacționat imediat. Fanii au observat imediat detaliul important pe care l-a arătat Theo urmăritorilor ei, motiv pentru care comentariile nu au încetat să apară. Curioșii au întrebat-o pe tânăra mămică dacă a făcut operație de mărire a sânilor.

Și nașterea aduce niște plusuri”, a scris cineva.

„Ți-ai pus silicoane?”, a întrebat un internaut.

”Mama Dragonilor, pe bune!”, a scris altcineva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *