Theo Rose împlinește 25 de ani. Cum o cheamă de fapt pe celebra artistă în buletin

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi

The Rose împlinește pe data de 8 august vârsta de 25 de ani. Cunoscuta artistă a fost asaltată cu urări din partea persoanelor apropiate încă de la 12 noaptea, atunci când i-au urat “La mulți ani!”. Puțini sunt cei care știu însă care este numele real al lui Theo Rose, cel din buletin.

Care este numele real, din buletin, al lui Theo Rose

Oamenii o cunosc pe celebra artistă drept Theo Rose, însă nu acesta este numele ei din buletin. Aceasta poartă numele Teodora Maria Diaconu. A studiat la liceul „Dinu Lipatti“, specializarea Pedagogie Muzicală. A terminat liceul cu media 9,50. Și-a dorit ulterior să urmeze cursurile facultății de actorie însă nu s-a putut.

„Eu am ales la momentul ăla să fac actorie pentru că simțeam că am terminat cu noțiunile muzicale. Adică nu aveam ce să fac cu atât de multă teorie muzicală. Oricum am uitat mere parte din lucrurile pe care le-am învățat în liceu deja. Nu-mi trebuie atâta muzică, eu când mă apuc să cânt nu mă întreabă nimeni ce note am luat“, a declarat Theo Rose recent.

Chiar dacă s-a pregătit pentru examenul de admitere la facultate, Theo Rose a întârziat 5 minute. Din acest motiv, cântăreața nu a reușit să intre la facultatea de actorie. “Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit“, a mai povestit ea.

The Rose împlinește pe data de 8 august vârsta de 25 de ani
The Rose împlinește pe data de 8 august vârsta de 25 de ani

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte. În prezent formează un cuplu cu Anghel Damian

Recent s-a aflat că Theo Rose nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte, cel cu care era împreună de aproximativ 8 ani. Artista a fost surprinsă în compania lui Anghel Damian, prilej cu care a dezvăluit ce s-a întâmplat între ea și Alex Leonte. Theo Rose a mărturisit că și-a dorit ca lucrurile să se întâmple cu discreție. Acesta a fost motivul pentru care nu a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei personală.

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *