Theo Rose, primele declarații legate de sarcină. “E adevărat”. A rupt tăcerea și a vorbit despre perioada frumoasă pe care o trăiește

Theo: "E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică"

The Rose a făcut primele declarații legate de sarcină. Celebra artistă a confirmat că este însărcinată și le-a transmis fanilor săi un mesaj de pe platourile de filmare de la serialul Clanul.

Theo Rose, primele declarații legate de sarcină: “O să aveți un nepoțel sau o nepoțică”

Theo Rose s-a filmat pe Instagram pe platourile de filmare și le-a spus fanilor că este adevărat, este însărcinată! Artista va deveni mamă pentru prima oară. Nu știe momentan sexul copilului, astfel că le-a cerut fanilor ei ca, după ce naște, să o strige nepoata sau nepotul.

Vă pup de la filmări! E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să îl strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Așadar, Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, vor deveni părinți la începutul verii anului 2023. Cei doi formează un cuplu de aproximativ patru luni.

Theo Rose
Theo Rose este însărcinată

Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că va fi bunică

Mama lui Theo Rose, Nina Diaconu, este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. De când artista i-a spus ce urmează, se gândește la pensionare pentru a o putea ajuta pe Theo cu bebelușul. De asemenea, potrivit ei, artista iubește foarte mult copiii și a și botezat câțiva copilași. Iată că acum este însărcinată și va deveni și ea mamă. Întreaga sa familie este foarte fericită.

”Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (…) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e…Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a declarat mama lui Theo Rose, Nina Diaconu.

Cât despre iubitul lui Theo Rose, mama artistei a declarat că acum este deja ca și fiul lor. Consideră că este un băiat deștept, frumos și responsabil. Atât ea, cât și tatăl lui Theo, Ioan Diaconu, au o părere foarte bună pentru Anghel Damian.

4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.