Ți se rupe sufletul! Cuvintele scrise de Oana și Catinca Roman la căpătâiul mamei lor. Numele care apare menționat în mesajul lor FOTO

Oana și Catinca Roman sunt devastate de pierderea mamei lor. Amintim că Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, măcinată de o serie de probleme medicale.

Mesajul emoționant scris de Oana și Catinca Roman pe un buchet imens de trandafiri albi

Duminică, 25 februarie 2024, sicriul cu trupul neînsufleți al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14:00.

Vezi și Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman. L-a desființat pentru mariajul cu mamei ei: “Aruncată la gunoi”

Potrivit primelor imagini de la fața locului, cele două surori, Oana și Catinca Roman, sunt nedezlipite de sicriul mamei lor. Pentru a-și arăta iubirea față de cea care le-a dat viață, acestea au scris un mesaj emoționant pe un buchet imens de trandafiri albi. De asemenea, apare menționat și numele Isabelei, nepoata Mioarei Roman:

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”.

Sicriul alb cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus duminică la biserică, printre primii care au venit să-i aprindă o lumânare fiind chiar Petre Roman.

Petre Roman și-a luat rămas bun de la fosta lui soție

Cu toate că erau despărțiți de 17 ani, iată că azi, 25 februarie 2024, în aceste momente de tristețe profundă, fostul ei soț și-a dorit să fie printre primii care își iau rămas bun de la Mioara Roman, aducându-i un omagiu discret și un buchet de flori albe, notează Spynews.

Citește și Cum a venit Petre Roman să-și ia rămas bun de la Mioara Roman. Ce ținea în mână, primele imagini

Petre și Mioara Roman au divorțat în anul 2007, pentru ca acesta să se poată căsători cu Silvia Chifiriuc, mai tânără decât el cu 25 de ani.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a mărturisit Petre Roman la TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *