Tily Niculae, despre ideea de a deveni mamă pentru a treia oară: „Simt că dragoste am, dar, cumva, ca și timp nu mă pot împărți mai mult” EXCLUSIV

Tily Niculae, despre ideea de a deveni mamă pentru a treia oară: „Simt că dragoste am, dar, cumva, ca și timp nu mă pot împărți mai mult” EXCLUSIV

Tily Niculae se bucură de o familie superbă, fiind binecuvântată cu două minuni în viața ei. Vedeta nu doar că trăiește o poveste de dragoste minunată, ci are parte și de o fetiță, Sofia și un băiețel, Radu. Totuși, chiar dacă viața de mămică este una plină, actrița nu se gândește să recurgă la o bonă, ea și partenerul său fiind extrem de implicați în viața micuților. De asemenea, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce părere are despre a avea un al treilea copilaș.

Tily Niculae, o viață plină alături de cei doi copii

Tily Niculae, aflată la lansarea colecției de toamnă/iarnă 2022 a unui cunoscut brand, ne-a povestit prin ce peripeții a trecut pentru a ajunge la eveniment. Totul s-a terminat cu bine, căci soțul ei i-a sărit în ajutor, astfel că a avut timp să se aranjeze în timp ce s-a asigurat că micuții ei își respectă programul:

„Am avut noroc pentru că mama nu a plecat la țară. Ei au treaba lor și programul lor. A fost ca în filmele de comedie. Mama trebuia să vină la mine. Nu a mai putut pentru că s-a oprit bateria de la mașina tatei, aveau treabă, ba chiar rămăsese și fără chei de acasă, nu putea să plece. Eu, în mintea mea, gândindu-mă că mama vine să mă ajute și stă cu cel mic, am zis că o duc pe Sofia la meditații, vin la eveniment și după mă întorc la treabă. Vine soțul meu, Popescu, de la muncă, să mă ajute, să îl ia pe Radu și să îl ducă la mama ca să câștig timp, să mă spăl, să mă aranjez, să mă fac frumușică. De regulă, sunt la fel de dimineață până dimineață. Ar fi culmea să mă vezi machiată prin casă, deși apreciez femeile care fac acest lucru. Mi se pare prea mult, totuși, pentru mine.”

Tily Niculae
Tily Niculae, la un eveniment monden

De ce nu își dorește o bonă

Tily Niculae nu se gândește să recurgă la ajutorul unei bone, mai ales pentru că atât ea, cât și soțul ei, se implică în tot ce fac micuții lor. Îndrăgita actriță ne-a mărturisit că și-a dorit ca, în relația ei, ambii parteneri să se poată descurca cu copiii, indiferent de ce s-ar putea întâmpla în viitor:

„Nu, bonele de serviciu suntem noi, eu și soțul meu. El a zis că, atunci când o să crape, o să mulțumească pentru că l-am învățat să schieze, iar eu o să îi mulțumesc că și-a asumat rolul de tată. Mai rar în zilele noastre. Copiii nu se cresc bătând din palme și chiar e nevoie de implicare, dacă amândoi nu sunt acolo pe poziții, inevitabil este greu pentru unul dintre ei. Am militat în relația aceasta să îi creștem amândoi. Indiferent de ce se va întâmpla între noi, bine sau rău, că intervin surprizele vieții, fiecare să fie capabil emoțional să se descurce cu copiii.”

Tily Niculae, despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară
Tily Niculae

Ce spune despre al treilea copil

Atunci când vine vorba despre al treilea micuț, Tily Niculae ne-a spus că nu are planuri în acest sens. Chiar dacă iubire mai există, timpul este limitat, astfel că vedeta nu se poate împărți mai mult ca acum. De asemenea, ea a punctat că mereu s-a văzut mămică de doi copii, ținând cont că relația dintre ea și fratele ei este minunată:

„Nu, nu (n.r. nu se gândește la al treilea copil). Sunt persoane care cred că au misiunea aceasta pe pământ, care pot trăi în povestea de a avea mai mulți (n.r. copii). Eu simt că dragoste am, dar, cumva, ca și timp nu mă pot împărți mai mult decât ce este acum. Mereu m-am văzut mamă de 2 copii și atât. Nu a fost un target neapărat. Am avut un frate, mi s-a părut frumoasă relația noastră, Dragoș nu are frați sau surori. I-am zis: „Tu nu poți să înțelegi dragostea aceasta, care este complet diferită. Dacă este să fie, mi-ar plăcea ca Sofia să poată să experimenteze”.

„Sofia e mare, a devenit independentă, mă ajută foarte mult”

Multe mame se confruntă cu momente în care vor să se ascundă, însă Tily Niculae se bucură de ajutorul constant al fiicei sale, Sofia. Micuța este independentă, astfel că vedeta are timp să se ocupe de băiețel și să aibă o casă cât mai curată și pusă la punct:

„Sofia e mare, a devenit independentă, mă ajută foarte mult. Este foarte prezentă în ceea ce se întâmplă, când îi zic că am nevoie de o pauză, mă lasă. De dimineață, eu trebuie să fac un duș, să fac paturile, să dau cu aspiratorul, asta fac în fiecare zi pentru că avem un motan. Ea s-a apucat și și-a făcut un ou ochi, s-a spălat, iar eu, între timp, m-am ocupat și de Radu. Dacă aveam copii de vârste asemănătoare, înnebuneam. Am un mare respect pentru mamele care au făcut asta, este foarte greu din punct de vedere al gestionării lucrurilor. Totuși, vine și partea frumoasă. Cele care fac copii apropiați de vârstă au, pe la 40 de ani, adolescenți de 13-14 ani. Este altceva.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *