Ținuta care o face pe Kate Middleton să arate ireproșabil. Ce face prințesa de Wales pentru o notă de eleganță. Trucul ei e simplu

Prințesa are un truc la care pot apela toate femeile

Scris de: Daoud Andra

26 Dec. 2022

Kate Middleton este un simbol al eleganție și al rafinamentului. Nicio apariție a sa nu trece neobservată, iar prințesa impresionează de fiecare dată prin simplitate și naturalețe. Cum s-a îmbrăcat soția lui William anul acesta, de Crăciun, la prânzul de la reședința regală. Prințesa a ales o ținută pe care a mai purtat-o în trecut, dar i-a dat o notă de eleganță.

Ținuta aleasă de Kate Middleton în ziua de Crăciun

Kate Middleton și William au petrecut primul Crăciun în calitate de prinț și prințesă. Cei doi au obținut aceste titulaturi după moartea reginei, iar în ziua de sărbătoare, toate privirile au fost ațintite asupra lor. Cuplul princiar a participat, alături de alți membri ai familiei regale, la masa tradițională de la reședința Sandringham.

În frunte cu regele Charles și cu regina consoartă Camilla, familia regală a mers mai întâi la biserică. Ținuta lui Kate a atras toate privirile, dar nici fiul său cel mic, Louis, nu s-a lăsat mai prejos. Prințesa a purtat un palton de culoare verde închis, de inspirație army, cu o croială cloș și buzunare aplicate. Ținuta a fost completată de o pălărie în aceeași nuanță și o pereche de cizme din piele întoarsă, de culoare maro. Geanta și mănușile au fost în același ton cu cizmele.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, alături de copiii lor, fotografie de colecție. Cum au pozat cei 5 pentru felicitarea de Crăciun

Nu este prima dată când prințesa poartă acest palton. La fel cum face cu multe ținute, Kate Middleton s-a mai afișat cu haina de culoare verde și în trecut, însă a accesorizat-o diferit. De data aceasta a purtat și pălărie, pentru o notă mai elegantă. William a purtat un costum de culoare bleumarin și s-a asortat cu fiul său cel mare, prințul George. Mezinul familie, Louis, a marcat o apariție adorabilă, purtând un palton gri închis, cu guler îmblănit.

Tinuta care o face pe Kate Middleton sa arate ireprosabil
Kate, William și cei trei copii ai lor

Ce face prințesa pentru a fi mereu elegantă

Indiferent că participă la un eveniment somptuos sau pur și simplu face o vizită într-un alt oraș, Kate Middleton arată întotdeauna impecabil. Secretul ei a fost dezvăluit de o stilistă celebră și orice femeie care își dorește să fie elegantă îi poate copia stilul. Aproape de fiecare dată, prințesa mizează pe combinații simple de culori și alege piese vestimentare în același ton. De data aceasta au fost paltonul și pălăria.

Miranda Holder, care este stilistă și care are peste 2.7 milioane de fani pe TikTok le-a spus femeilor ce pot face pentru a imita eleganța prințesei. Secretul constă în ținutele monocrome, cu care Kate Middleton se afișează mai mereu. Așadar, pornind de la o piesă vestimentară precum un palton, poți crea o ținută monocromă, cu ajutorul altor haine în același ton pe care le ai prin șifonier.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *