Ținuta colorată cu care Regina Camilla s-a afișat, spre deliciul tuturor. Puţine femei se îmbracă așa la 76 de ani

Mulți au comparat-o cu Regina Elisabeta a II-a

Scris de: Daoud Andra

03 Jan. 2024

Femeile din familia regală atrag atenția cu fiecare apariție, datorită ținutelor fără cusur pe care le poartă. Chiar dacă de obicei Prințesa Kate Middleton este în centrul atenției, nici Regina Camilla nu se lasă mai prejos. Cum s-a îmbrăcat aceasta la slujba de Anul Nou la care a participat, în Sandringham.

Ținuta cu care Regina Camilla a atras toate privirile

La cei 76 de ani, Regina Camilla este o prezență caldă și elegantă, iar supușii se conving de acest lucru cu fiecare apariție a sa în spațiul public. Ultima întâlnire cu fanii regali din 2023 a fost prilej pentru ca soția lui Charles să poarte un outfit colorat, care a atras toate privirile.

Regele și Regina au participat la slujbă la o biserică din Sandringram, în ultima zi a anului trecut. Partenera lui Charles a uimit prin vestimentația aleasă, una într-o culoare extrem de îndrăzneață. Camilla a purtat un palton de culoare turcoaz, până la genunchi, și o pălărie asortată. Pe sub palton se putea vedea o rochie închisă la culoare, dar din aceeași paletă cromatică.

Citește și: Adevăratul motiv care l-a făcut pe Charles să o ia de soție pe Camilla. De necrezut ce a ieșit la iveală abia acum

Ținuta a fost completată de o pereche de mănuși negre și cizme din piele întoarsă, cu toc, de asemenea de culoare neagră. Charles, la rândul său, a purtat un pardesiu de culoare maro și ghete asortate. Cei doi au salutat supușii, după care au intrat în catedrală.

Ținuta colorată cu care Regina Camilla s-a afișat, spre deliciul tuturor. Puţine femei se îmbracă așa la 76 de ani
Regina Camilla și Regele Charles

O copiază pe Regina Elisabeta a II-a?

Regretata Regină Elisabeta a II-a și-a conturat, de-a lungul timpului, un stil vestimentar original și ușor de recunoscut. Suverana iubea culorile, iar acest lucru se vedea la fiecare apariție a sa. De-a lungul anilor, a purtat o gamă largă de nuanțe și fiecare ieșire a sa era intens admirată. De la roz și mov pal, până la verde mentă, turcoaz sau culori reci, fiecare apariție a sa în spațiul public era una aparte.

Citește și: Regina Camilla, așa cum rar o vezi în public. Ținuta a impresionat pe toată lumea, cum s-a asortat cu Regele Charles

După moartea suveranei, mulți critici de modă au spus că Regina Camilla încearcă să îi copieze stilul vestimentar, purtând, de asemenea, culori puternice mai degrabă decât nuanțe neutru. Alegerile vestimentare pe care le face soția lui Charles pot fi însă interpretate și în alt mod. Unii experți susțin că, prin culorile alese, Camilla vrea să arate că este puternică și că noul rol i se potrivește de minune.

Anul trecut, la scurt timp după ce Charles și Camilla au preluat tronul, Regina își asorta adesea ținutele cu ale nurorii sale, Kate Middleton. Faptul că purtau aceeași culoare atunci când apăreau în public nu este un detaliu întâmplător, ci transmite un mesaj despre unitate și armonie la casa regală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *