Ținuta incendiară cu care Andreea Bălan face furori în noul său videoclip. Artista apare mai provocatoare ca niciodată

Cu cine a colaborat pentru melodie

Scris de: Daoud Andra

02 Mar. 2023

Andreea Bălan le face cadou fanilor ei un videoclip nou, la început de primăvară. Cântăreața a purtat o ținută provocatoare la filmări, care i-a pus perfect în valoare trăsăturile. În ce ipostaze s-a lăsat filmată artista și cu ce colegi de breaslă a colaborat.

Andreea Bălan, mai provocatoare ca niciodată în noul videoclip

Fanii Andreei Bălan au avut parte de o surpriză de proporții, la început de primăvară. Artista a lansat o melodie nouă, în două versiuni diferite. Pentru filmarea videoclipului, cântăreața a ales o ținută extrem de provocatoare, care i-a pus în valoare formele, dar i-a permis și să danseze în voie. Vedeta a purtat o rochie aurie, scurtă, și bijuterii asortate.

Citește și: Cum își păstrează Andreea Bălan silueta de invidiat. Consumă zilnic un aliment de care mulți se feresc

Cea mai nouă melodie a Andreei Bălan se intitulează „Cu inima ta”, iar artista a lansat două versiuni pentru ea. Pe lângă original, care are un sound dance, Andreea a lansat și o versiune în colaborare cu Jador și cu Costi Ioniță. Deși neașteptată, colaborarea a fost o surpriză plăcută pentru fanii Andreei Bălan.

„Felicitări, superbă piesa”, „Super melodie, uită-te cât de frumoși sunteți”, „E minunată piesa! Meritați toate aprecierile, îmi place foarte mult”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Bălan la videoclip.

Andreea Bălan a vorbit despre relația ei

De când a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan a decis să fie mai discretă în privința vieții ei personale. Cântăreața nu s-a mai afișat oficial cu nimeni de ceva timp, însă a recunoscut că este într-o relație. Întrebată recent dacă iubește și este iubită, artista a dezvăluit că statusul ei sentimental în prezent este unul extraordinar.

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care nu au funcționat relațiile ei amoroase. Adevărul a ieșit la iveală

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. (…) Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea”, a spus Andreea Bălan despre viața ei amoroasă pentru viva.ro.

Recent, Andreea Bălan a povestit, în emisiunea America Express, că este gata să se căsătorească din nou, dacă va întâlni pe cineva cu care merită să facă familie. Artista a făcut echipă, timp de o zi, cu Jean Gavril, și s-au căsătorit simbolic în cadrul show-ului TV. Andreea a spus că îi place să îmbrace rochia de mireasă și că va mai merge la altar în viitor.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *