Ținuta sumară în care Inna face sport. Cum a apărut în sala de fitness, imaginația fanilor a luat-o razna

Fotografiile cu care Inna și-a înnebunit fanii

Scris de: Daoud Andra

28 Jan. 2024

Inna este foarte activă pe rețelele de socializare, chiar și atunci când se află în vacanță. În plină iarnă, vedeta își surprinde fanii de pe internet afișându-se în ipostaze provocatoare și purtând ținute sumare. Cum a apărut cântăreața de curând la sală? Outfit-ul cu care și-a impresionat urmăritorii.

Inna, ținută sumară la sala de sport

Atunci când vine vorba despre trăsăturile fizice, Inna este conștientă de atuurile ei. Cântăreața are o anumită disciplină atunci când vine vorba despre alimentație și sport și nu ratează antrenamentele la sală nici măcar atunci când este în vacanță. De curând, artista și-a făcut două selfie-uri în sala de fitness și le-a publicat pe rețelele de socializare.

În imaginile de la sală, Inna apare îmbrăcată într-un sutien de culoare neagră și o fustă plisată, albă. A asortat și o pereche de pantofi sport, iar imaginile au primit peste 25.000 de aprecieri pe rețelele de socializare. Pe lângă like-uri, cei care o urmăresc în mediul online i-au lăsat și o mulțime de comentarii în care au apreciat-o pentru felul în care arată. Multe dintre acestea sunt în limba engleză, de la fani din toate colțurile lumii.

Citește și: Cum arăta Inna, înainte să devină celebră. La 21 de ani a apărut prima dată la TV. De nerecunoscut

Ținuta sumară în care Inna face sport. Cum a apărut în sala de fitness, imaginația fanilor a luat-o razna
Outfit-ul cu care Inna și-a făcut apariția la sală

Care este rețeta succesului pentru ea

Inna s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008, atunci când a colaborat cu Play&Win. Succesul ei a devenit unul internațional, iar în prezent muzica sa este ascultată pe toate continentele. Succesul a ambiționat-o să muncească din ce în ce mai mult, alături de echipa ei. Iată ce declara vedeta, în urmă cu ceva timp, cu privire la rețeta care a funcționat în cazul ei:

”Sunt câteva lucruri foarte simple, pentru ca o piesă să devină hit internațional. Este foarte important ca oamenii să înțeleagă versurile, nu cunoaștem cu toții limba engleză, dar asta nu înseamnă că nu poți înțelege când cineva își exprimă sentimentele. Cuvintele simple și ușor de reținut sunt un succes pentru publicul din diverse țări.

Citește și: Ce studii are Inna. Are un succes uriaș în muzică, însă puțini știu că a absolvit un domeniu complet diferit

Trebuie să fie catcy, să reținem vorbele și nu să le facem prea complicate. Acesta ar fi prima condiție. În al doilea rând, trebuie să fie o magie în care ascultătorul face legătura cu artistul, care e acea persoană care îți aduce la cunoștință vorbele și linia melodică, iar în al treilea rând este vorba despre munca unei echipe.”, spunea Inna, anul trecut, într-un interviu la Radio România Actualități.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *