Top 10 cele mai frumoase nume de fete din lume. Ce semnificații speciale au, multe dintre ele te vor surprinde

Vezi care sunt cele mai frumoase 10 nume de fete din lume
Top 10 cele mai frumoase nume de fete din lume. Ce semnificații speciale au, multe dintre ele te vor surprinde

Un nou membru al familiei este pe drum și asta înseamnă că este timpul să-i alegi numele. Indiferent că este față sau băiat, acesta trebuie să i se potrivească copilului și să-l reprezinte, ceea ce face alegerea și mai complicată. Iată că aici ai cele mai frumoase 10 nume de fete din lume.

Iată cele mai frumoase 10 nume de fete din lume

Care este cel mai frumos nume de fată din lume? Este o întrebare pe care, probabil, mulți dintre viitorii părinți și-o pun. În cele din urmă, însă, unii optează pentru variante clasice, alegând nume românești cu tradiție, iar alții, cei mai nehotărâți, se uită pe internet și încearcă să găsească anumite nume cu semnificații deosebite.

Totodată, există și persoane care se inspiră din cărți sau din filme. Dar care sunt cele mai frumoase 10 nume de fete din lume? Iată răspunsul mai jos:

1. Isabella

Acest nume este de origine ebraică si înseamnă ”consacrată lui Dumnezeu”, ”Dumnezeu este perfecțiunea”. Este un nume extrem de elegant și romantic care a fost și încă este popular în multe țări din lume.

2. Sophia

Este de origine greacă și se traduce ”înțelepciune”. Este un nume clasic, dar în același timp sofisticat. Persoana care-l poartă este carismatică și are o minte sclipitoare.

3. Olivia

Este un nume ce provine din limba latină. Olivia înseamnă ”măslin”. Acest nume este asociat cu pacea, puritatea și frumusețea naturală.

4. Amelia

Acest nume este format din latinescul Emilia și germanicul Amalia, iar semnificatia sa este aceea de harnic, priceput. Este un nume puternic și feminin, care promovează caracterul energic și întreprinzător al fiicei tale.

5. Mia

Este un nume scurt și dulce care vine din scandinavă și înseamnă ”drag” sau ”iubit”. Este folosit în diferite culturi și transmite un sentiment de apropiere și afecțiune.

6. Ava

De origine ebraică, Ava se traduce prin ”viață” sau ”viu”. Este un nume clasic și elegant care a câștigat popularitate în ultimii ani datorită farmecului său. Este scurt, dar cu multă personalitate.

7. Charlotte

Este un nume de origine franceză care înseamnă ”femeie liberă”. Este un nume tradițional și nobil, care amintește de regalitate.

Citește și Nume de fete și băieți la modă în 2024. Cele mai norocoase prenume pentru copilul tău!

8. Emma

Este de origine germană și înseamnă ”universal” sau ”complet”. Este un nume simplu și foarte frumos care a fost popular multă vreme în diferite culturi.

9. Aria

Provine din limba italiană și se referă la o ”melodie” sau ”cântec”, iar traducerea sa literală este ”aer”. Este un nume delicat și muzical care este din ce în ce mai folosit în Europa.

10. Crina

Provine din grecescul Krinon, care semnifică planta numită crin. Acest nume este asociat cu frumusețea, puritatea și reînnoirea.

Citește și Nume norocoase pentru fetițe. Atrag succesul în viață!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
5 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *