Top 3 cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day 2024. Daruri cu care să o impresionezi de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este, pentru mulți, ocazia perfectă ca să-și răsfețe persoana iubită cu cele mai frumoase cadouri: trandafiri, parfumuri sau bijuterii. Tu cum te pregătești pentru Valentine’s Day? Rochie elegantă și pantofi stiletto? Lenjerie senzuală ori un parfum nou? Dacă iubitul tău nu știe încă ce să-ți cumpere, tocmai s-a lansat gama Tease Cocoa Soirèe de la Victoria’s Secret.

Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților

Tease Cocoa Soirèe este un parfum elegant, ideal pentru o cină romantică în doi, dacă vrei să reaprinzi flacăra pasiunii dintre voi sau pur și simplu vrei să-l impresionezi cu aromele delicioase.

Gama cuprinde apă de parfum (cea mai concentrată formă a parfumului) în două variante, una de 50 și cealaltă de 100 ml, parfum cu rolă, ideal pentru bagajul de vacanță, mist de parfum (un pic mai discret), loțiune de corp parfumată și săpun solid, pentru o experiență deplină.

Citește și Idei de manichiură ideale pentru Valentine’s Day 2024. Sunt ușor de realizat. Aceste detalii de efect atrag toată atenția

Ce conține parfumul Tease Cocoa Soirèe de la Victoria’s Secret

Tease Cocoa Soirèe se dorește a fi un parfum decadent și bogat, o nouă interpretare îndrăzneață a numelui Tease. Acesta face parte din familia de parfumuri Vanilla Gourmand și are ca notă de vârf fructe proaspete de pădure, miezul din petale de frezie, iar baza este constituită din spumă de ciocolată bogată și delicioasă.

Notele Tease Cocoa Soirèe sunt următoarele: fructe de pădure proaspete – un amestec somptuos și consistent de zmeură și mure coapte; petale de frezie – o floare grațioasă ce adaugă o pulbere de contrast olfactiv și spumă de ciocolată – profund, bogat și aromat, ca un amestec de ciocolată neagră cu cremă Chantilly.

Noul parfum Tease reprezintă esența luxului și un răsfăț jucăuș, fiind echilibrul perfect între atracție și energie vibrantă. Pentru o experiență completă, parfumierii recomandă toate produsele gamei ca să te învălui în senzualitate persistentă și irezistibilă. Pregătește-te de Ziua Îndrăgostiților cu gama Tease disponibilă în magazinele Victoria’s Secret din țară și online pe victoriassecret.ro.

Vezi și 7 cadouri care prevestesc despărțirile. Ce nu trebuie să primești sub nicio formă, aduc ghinion

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *