Top 6 cele mai frumoase plante de apartament. Îți vor colora locuința

Iată care sunt cele mai frumoase plante de apartament!
Top 6 cele mai frumoase plante de apartament. Îți vor colora locuința

Îți plac plantele, dar nu ai o terasă sau o grădină unde să le așezi și să te bucuri de ele? Ei bine, află că poți crește câteva flori chiar în interiorul locuinței tale. Ele îți vor face casa mai primitoare, vor împrospăta aerul și chiar te vor ajuta să te simți mai bine și să ai o sănătate mentală mai bună. Iată un top 6 al celor mai frumoase plante de apartament!

Plantele pe care ar trebui să le ai neapărat în apartamentul tău

Așadar, dacă locuiești într-o casă și nu beneficiazi de o grădină sau de o terasă și dorești să adaugi culoare și natură în încăperi, nu există o modalitate mai bună decât să o faci cu cele mai frumoase plante de apartament.

De aceea, noi îți oferim câteva idei pentru ca tu să îți poți decora locuința sau biroul cu niște plante de interior minunate. Iată un top 6 al celor mai frumoase flori de apartament:

1. Violeta africană

Violetele africane sunt, fără doar și poate, unele dintre cele mai frumoase plante de apartament. Sunt, de asemenea, flori care necesită puțină întreținere, așa că sunt perfecte dacă ai o viață agitată și puțin timp pentru a avea grijă de plante. În plus, ele nu au nevoie de multă lumină pentru a înflori.

Top 6 cele mai frumoase plante de apartament
Violeta Africana

2. Aloe vera

Aloe vera este, de asemenea, o plantă pe care ar trebui să o ai neapărat în casă. Ea mai este cunoscută și sub numele de ”planta vindecătoare” datorită tuturor beneficiilor sale pentru oameni.

Aloe vera poate crește cu ușurință la umbră. Iarna nu trebuie udată foarte des și nu contează dacă nu primește prea multă lumină, iar vara poate rezista și la temperaturi ridicate.

3. Planta de jad

Planta de jad mai este cunoscută și sub numele de ”copacul banilor”, deoarece se crede că aduce noroc. Este o plantă rezistentă și, cu o bună îngrijire, este capabilă să supraviețuiască. Nu necesită multă apă și nu are nevoie de multă lumină pentru a crește. În plus, este și foarte frumoasă.

4. Oxalis

Această plantă are culori extraordinare și unde mai pui că nici nu este pretenţioasă. Cu toate astea, trebuie să o îngrijești atent ca să se dezvolte armonios. Are nevoie de lumină, însă nu supraviețiuiește la temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Citește și Plante de apartament care nu au nevoie de lumină. Sunt ușor de îngrijit!

5. Isolepsis Cernua

Isolepsis Cernua este o plantă extrem de frumoasă și potrivită pentru apartamentul tău. Ea are unele flori mici care o fac să arate ca o fibră optică. Planta are nevoie de apă şi lumină pentru a se dezvolta.

6.  Limba cerbului

Asplenium nidus sau Limba cerbului, așa cum mai este cunoscută această plantă, crește foarte mult și poate ajunge la o înălţime de un metru. Ea are un aspect deosebit, frunzele sale mari, fiind uşor ondulate.

Citește și Flori de apartament rezistente la întuneric. 8 plante care aduc frumusețe și culoare în orice loc întunecat din casă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *