Tortul uluitor pe care și l-a făcut Gabriela Prisăcariu de ziua ei de naștere. Fanii au criticat-o dur: “RIP: Ce oribil, vezi să nu atragi necazul”

Ce comentarii a primit imediat Gabriela Prisăcariu
Tortul uluitor pe care și l-a făcut Gabriela Prisăcariu de ziua ei de naștere. Fanii au criticat-o dur: “RIP: Ce oribil, vezi să nu atragi necazul”

Gabriela Prisăcariu a schimbat prefixul. Soția lui Dani Oțil a împlinit recent vârsta de 30 de ani și a avut un tort total neobișnuit. Fanii au reacționat rapid și în număr mare pe rețelele de socializare.

Tortul uluitor pe care și l-a făcut Gabriela Prisăcariu de ziua ei de naștere

Gabriela Prisăcariu a împlinit zilele trecute vârsta de 30 de ani, iar tortul a fost unul cu totul și cu totul diferit față de ce putem vedea de obicei. Soția lui Dani Oțil a ales un tort cu referire la “moartea” anilor 20 deoarece ea tocmai a schimbat prefixul. Este vorba de un tort complet negru, cu trandafiri negri pe el și o placă pe care scrie RIP.

Unii fani ai Gabrielei nu au fost tocmai încântați de tortul pe care l-a ales Gabriela Prisăcariu, astfel că au reacționat, lăsând comentarii în dreptul filmulețului de pe rețelele de socializare.

“De la ce RIP.. Dacă e zi de naștere…? 😳 / În tortul ala negru, nu merită nici măcar să sufli… Înțeleg că suferi după anii cu 2 în față, dar deja exagerezi… 🤨 / Ce oribil, vezi să nu atragi necazul !😢 / Să fii sănătoasă draga mea! Nu este o tragedie vârstă de 30!”, sunt câteva dintre comentariile primate de Gabriela Prisăcariu.

Desigur că au fost zeci de persoane care au felicitat-o pe soția lui Dani Oțil pentru creativitatea ei.

Tortul uluitor pe care și l-a făcut Gabriela Prisăcariu
Tortul uluitor pe care și l-a făcut Gabriela Prisăcariu

Prezentatorul TV i-a făcut o glumă soției lui zilele trecute și i-a făcut un cadou deosebit. Dani i-a cumpărat Gabrielei o mașină de spălatr nouă, pe care ea și-o dorea.

”Am vrut să-ți spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești. Avem una care merge, dar… ți-ai dorit o mașină? E nouă! E ce trebuie. Te așteptai? Cel mai frumos cadou de 30 de ani. Super! Acum avem două mașini de spălat.”, i-a transmis Dani Oțil partenerei sale.

Dani și Gabriela, relație de mai bine de patru ani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de mai bine de patru ani. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Luca Tiago. S-au căsătorit în 2021, în același an în care a venit pe lume fiul lor. Evenimentul a fost pregătit în mare secret și a avut loc în luna mai, imediat după relaxarea restricțiilor din cauza pandemiei de Covid-19.

În ceea ce privește vârsta, între cei doi este o diferență de 12 ani. Prezentatorul TV are 42 de ani, iar Gabriela are 30. Cât despre înălțime… este o diferență de doar cinci centimetri între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Astfel ea are 1.80 m, iar prezentatorul TV are 1.75 m. Cei doi declară că nu reprezintă deloc o problemă pentru ei diferența de înălțime.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *