Toto Cutugno, diagnosticat cu o boală incurabilă. Artistul a fost internat de urgenţă

Toto Cutugno trece prin clipe grele! Artistul a fost internat de urgență la spital
Toto Cutugno, diagnosticat cu o boală incurabilă. Artistul a fost internat de urgenţă

Vești triste pentru fanii lui Toto Cutugno. Cunoscutul cântăreț a fost diagnosticat cu cancer metastatic la prostată și a ajuns de urgență la spital, fiind internat. Concertul programat pe 8 mai la București a fost anulat.

Toto Cutugno suferă de cancer metastatic la prostată și starea lui s-a degradat în ultima perioadă din cauza celorlalte afecțiuni de care artistul suferă. În trecut a suferit și o intervenție chirurgicală și i-a fost extirpat un rinichi. În luna aprilie, Toto Cutugno a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit complicații, scrie viva.ro.

Concertul de la București, anulat

Toto Cutugno trebuia să cânte pe 8 mai în București, însă concertul a fost anulat, după ce artistul a fost internat. Organizatorii au transmis că artistul se află sub strictă supraveghere medicală.

“Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată.

În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală”, au transmis organizatorii concertului.

Problemele lui Toto Cutugno au început în 2009

Toto Cutugno a primit pentru prima dată diagnosticul de cancer la prostată în anul 2009, atunci când a mers la medic la îndemnul lui Al Bano. A ajuns la timp pentru a trata problema și a susținut apoi că Al Bano i-a salvat viața și îi este recunoscător pentru ceea ce a făcut pentru el.

“Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră. Am avut metastaze care aproape au ajuns la rinichi. Dacă nu făceam imediat operația, metastazele îmi ajungeau la rinichi și eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul recomandat de Al Bano, mi-a salvat viața. Sunt, datorită lui Al Bano, un miracol”, spunea Toto Cutugno.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
8.4 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *