Toto Cutugno, diagnosticat cu o boală incurabilă. Artistul a fost internat de urgenţă

Toto Cutugno trece prin clipe grele! Artistul a fost internat de urgență la spital
Toto Cutugno, diagnosticat cu o boală incurabilă. Artistul a fost internat de urgenţă

Vești triste pentru fanii lui Toto Cutugno. Cunoscutul cântăreț a fost diagnosticat cu cancer metastatic la prostată și a ajuns de urgență la spital, fiind internat. Concertul programat pe 8 mai la București a fost anulat.

Toto Cutugno suferă de cancer metastatic la prostată și starea lui s-a degradat în ultima perioadă din cauza celorlalte afecțiuni de care artistul suferă. În trecut a suferit și o intervenție chirurgicală și i-a fost extirpat un rinichi. În luna aprilie, Toto Cutugno a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit complicații, scrie viva.ro.

Concertul de la București, anulat

Toto Cutugno trebuia să cânte pe 8 mai în București, însă concertul a fost anulat, după ce artistul a fost internat. Organizatorii au transmis că artistul se află sub strictă supraveghere medicală.

“Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată.

În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală”, au transmis organizatorii concertului.

Problemele lui Toto Cutugno au început în 2009

Toto Cutugno a primit pentru prima dată diagnosticul de cancer la prostată în anul 2009, atunci când a mers la medic la îndemnul lui Al Bano. A ajuns la timp pentru a trata problema și a susținut apoi că Al Bano i-a salvat viața și îi este recunoscător pentru ceea ce a făcut pentru el.

“Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră. Am avut metastaze care aproape au ajuns la rinichi. Dacă nu făceam imediat operația, metastazele îmi ajungeau la rinichi și eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul recomandat de Al Bano, mi-a salvat viața. Sunt, datorită lui Al Bano, un miracol”, spunea Toto Cutugno.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.4 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *