Tradiția inedită pe care Andreea Marin și fiica ei o au în fiecare an. La ce și-au propus să nu renunțe: “Le adunăm an de an” EXCLUSIV

“E fată mare. E în anul 11 deja, deci nu mai am aceleași probleme"
Tradiția inedită pe care Andreea Marin și fiica ei o au în fiecare an. La ce și-au propus să nu renunțe: “Le adunăm an de an” EXCLUSIV

Andreea Marin reușește să facă orice își propune, ocupându-se de numeroase proiecte și fiind extrem de implicată în viața fiicei sale, Violeta. Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, că a condus-o pe adolescentă la școală în prima zi, mai ales pentru că acestea au o tradiție inedită de respectat în fiecare an. De asemenea, Zâna ne-a explicat și cum se descurca în copilărie atunci când vine vorba despre învățătură.

Andreea Marin a condus-o pe Violeta în prima zi de școală

Andreea Marin are o fiică superbă, Violeta, iar cele două au o relație extrem de apropiată. Vedeta a condus-o pe aceasta la școală în prima zi din clasa a 11-a, ținând cont că ele au o tradiție de respectat. În fiecare an, acestea fac o fotografie pentru a păstra amintirile. Cu toate acestea, Zâna, aflată la evenimentul de lansare al numărului de toamnă A List Magazine, ne-a dezvăluit că adolescenta nu a avut emoții:

“E fată mare. E în anul 11 deja, deci nu mai am aceleași probleme. Se descurcă foarte bine. Am fost, bineînțeles, la ea la școală, dar am făcut fotografie de început de an, că este o tradiție deja pentru noi, dar, în rest, s-a descurcat singurică. Bineînțeles, sigur că da. (n.r. au fotografiile în casă). Și le adunăm an de an. Nu, nici gând (n.r. Violeta nu a avut emoții). Copiii din ziua de astăzi sunt foarte evoluați față de cum eram noi odinioară.”

Cum se descurca la școală în copilărie

Mai mult, Andreea Marin ne-a explicat că tatăl ei nu o conducea la școală, mai ales pentru că locuința în care stăteau era foarte aproape de locul în care învăța. Vedeta ne-a dezvăluit că lua mereu note de 10, însă nu se considera o tocilară:

“Nu, nici gând. Școala mea era vis-à-vis de casa mea. Deci tata mă vedea de la geam. Nu eram o tocilară, dar eram o elevă de 10, recunosc. Învățam selectiv, dar isteț.”

“Trebuie să fim și mai blânzi cu noi”

Nu este un secret faptul că Andreea Marin este o persoană muncitoare, care reușește să facă orice își propune. Chiar dacă majoritatea proiectelor sale au fost un succes, ea a punctat că nu mereu totul iese așa cum ne dorim:

“Trebuie să fim și mai blânzi cu noi. Nu întotdeauna ne iese totul așa cum am visat. Dar, într-adevăr, majoritatea proiectelor mi-au ieșit.”

Andreea Marin și Violeta, prima zi de scoala
Fotografia făcută de Andreea Marin și Violeta, anul acesta, în prima zi de școală

Are un stil de viață sănătos

Superba zână se bucură și de o grădină, care se află în locul în care muncește. Andreea Marin are un stil de viață sănătos, are grijă atunci când vine vorba despre produsele pe care le mănâncă și face sport:

“Tot acolo, la Creative Hub, este și grădina aceasta minunată, este ca un mic colț de rai, așa este. Viața sănătoasă este pentru mine ceva obișnuit, adică ceva ce se întâmplă în fiecare zi. Nu este un eveniment care se întâmplă o dată la nu știu cât timp. Atunci, eu trăiesc foarte firesc. Nu am secrete. (n.r. de frumusețe). Încerc să fac sport, încerc să mănânc sănătos, deci lucruri normale și oameni frumoși care se ocupă, de exemplu, de un machiaj, de o coafură, atunci când vin la un astfel de eveniment.”

Ce tradiție au Andreea Marin și fiica ei, Violeta
Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Ce surpriză le pregătește fanilor

Cartea ei, “Nu există nu se poate” a fost un real succes, astfel că fanii se pot bucura. Vedeta lucrează intens la al doilea volum:

“Volumul 2 “Nu există nu se poate” este în lucru acum. În curând. Se lucrează acum la ea, la aranjarea în pagină, în fine, mai avem.”

9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.