Tradiția pe care Alina Sorescu o respectă cu sfințenie de Crăciun: „E ce am deprins de la bunica mea” VIDEO EXCLUSIV

Alina Sorescu va petrece primul Crăciun fără tatăl fiicelor sale. S-au despărțit la începutul anului

Anul acesta, Alina Sorescu va petrece primul Crăciun fără tatăl fiicelor sale, asta pentru că cei doi s-au despărțit la începutul acestui an. Asta nu înseamnă însă că artista va petrece Sărbătorile singură, doar cu cele două fiice, ci în ziua de Crăciun se va întâlni cu toată familia, de la părinți, mătuși până la nepoți. Alina Sorescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că păstrează o tradiție pe care i-a insuflat-o bunica ei și pe care toți o duc mai departe chiar dacă femeia a trecut în neființă.

Cu toate că a trecut printr-o despărțire, Alina Sorescu arată din ce în ce mai bine, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Artista și-a făcut apariția la un eveniment monden îmbrăcată într-un costum negru, care îi punea în evidență calitățile.

„Te și avantajează un costum negru, probabil că toate doamnele și domnișoarele au fost fericite când au citit dress code-ul de pe invitație. Negrul subțiază, costumul îți dă o aliură, așa că de asta probabil ai impresia că am vreo siluetă”, ne-a declarat Alina Sorescu visavi de apariția ei de la Elle Style Awards.

Totuși, în momentul de față, pe lista ei de priorități nu este „reinventarea” după divorț, ci cele două fiice Carolina și Raisa care se află în custodia ei. Dacă până acum cele două nu își doreau să meargă cu colindul, deși ambele au moștenit vocea mamei lor, de anul acesta, Alina se vede nevoită să bată din ușă în ușă pentru ca micuțele să colinde.

„Mergem cu colindul. De altfel, părinții or să confirme, mai nou se merge cu colindul și de Halloween. Tocmai din dorința de a se distra copii, de a merge din ușă în ușă și de a primi ceva. Pentru copii chiar este o experiență frumoasă și este păcat să se piardă”, ne-a declarat artista. Alina Sorescu abia așteaptă acest moment mai cu seamă și pentru că ea nu a avut parte în copilărie de această activitate. Nu pentru că nu își dorea să meargă cu urări pe la vecini, ci pentru că și-a început activitatea muzicală de la o vârstă fragedă, iar atunci când era de vârsta fiicelor sale deja cânta într-un mediu organizat.

„Eu nu mergeam cu colindul când eram mică pentru că eu aveam de colindat profesionist. Cântam la evenimente în adevăratul sensul al cuvântului și nu aveam timp de altceva. Acum în schimb merg cu fetele, țin ritmul cu ele. Am și o tamburină, o iau cu mine”, a mai povestit Alina Sorescu pentru EGO.ro, completând că dorința fetelor a început abia anul acesta, după ce au trăit experiența colindului în ziua de Halloween. „Vedem cum o să fie anul acesta. De Halloween a fost doar cu bomboane, cu dulciuri. Abia de anul acesta au început ele să ceară, că vor să meargă cu colindul. Până acum, probabil fiind mai micuțe, nu conștientizau ce înseamnă tradiția asta. Însă pe măsură ce au mai crescut au început să-mi spună ce își doresc”.

Alina Sorescu și fiicele
Alina Sorescu și fiicele

„Moș Crăciun vine dimineața sub brad”

Cele trei au intrat deja în atmosfera de Crăciun încă de la începutul lunii, artista declarând că așa a fost obișnuită de părinții ei, care împodobeau casa cu mult înainte de Ajunul Crăciunului.

„Împodobesc bradul de la 1 decembrie, dacă se poate. Nici când eram mică nu pot să spun că îl împodobeam așa de târziu, cum era tradiția ca pe 24 decembrie. Încă de pe atunci părinții mei, probabil că își doreau să ne bucurăm mai mult de atmosfera frumoasă a Sărbătorilor și îl împodobeam mai devreme”, a mai spus fosta soție a lui Alexandru Ciucu.

De altfel, este extrem de conservatoare atunci când vine vorba de tradiții, una la care nu concepe să renunțe pentru niciun motiv din lume este aceea de a lipsi de la masa de Crăciun la care se strânge toată familia.

„De Crăciun, tradiția pe care o păstrez cu sfințenie este să fiu alături de familia extinsă la masă. E ce am deprins de la bunica mea, care nu mai este printre noi acum, dar care ne-a insuflat asta tuturor din familie. Să fim cu toții împreună de Crăciun, indiferent de locul în care ne duce viața, direcția pe care o ia fiecare în viață. O să fim. Cu părinții, mătușile, verii, care la rândul lor copii. Toate generațiile ne strângem la masă. Moș Crăciun vine dimineața sub brad. Abia îl aștept și eu”, a mai povestit Alina Sorescu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Aprilie 2024. Este o zi în care fiecare nativ se poate face...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *