Transformarea uimitoare prin care a trecut Volodimir Zelenski. Soţia lui spune că este de nerecunoscut

Volodimir Zelenski este de nerecunoscut la mai bine de o lună de la începutul războiului. Președintele Ucrainei a suferit o transformare uimitoare.
Transformarea uimitoare prin care a trecut Volodimir Zelenski. Soţia lui spune că este de nerecunoscut

Transformarea uimitoare prin care a trecut Volodimir Zelenski. La mai bine de o lună de la declanșarea invaziei Rusiei în Ucraina, liderul de la Kiev este de nerecunoscut, așa cum mărturiște chiar soția sa. Urmele războiului sunt extrem de vizibile pe fața președintelui ucrainean și asta se vede clar și din imaginile comparative care îl înfățișează la începutul conflictului și în prezent.

Transformarea uimitoare prin care a trecut Volodimir Zelenski. Cum arată acum președintele ucrainean

Războiul din Ucraina a pus pe jar o lume întreagă. Mecanismele economice s-au schimbat rapid ca urmare a sancțiunilor impuse Rusiei de către țările occidentale, iar acest lucru duce inevitabil și la o afectare a statelor care participă la „pedepsirea” țării invadatoare.

Însă dacă pentru aceste state situația este dificilă, am putea să ne imaginăm cât de complicată este pentru Ucraina, țară aflată de mai bine de o lună în tirul artileriei și sub bombardamente neîncetate ale armatei ruse. Privind din exterior, suntem oripilați de imaginile din țara noastră vecină, însă oare putem ști cu adevărat cât de greu le este acelor oameni care trăiesc în spaimă și teroare zi de zi?

Efectele devastatoare ale războiului și presiunea uriașă de pe umerii săi, au făcut ca Volodimir Zelenski să se transforme incredibil în toată această perioadă. Soția liderului de la Kiev spune că războiul l-a îmbătrânit pe soțul său cu cel puțin zece ani. Iar acest lucru se vede și din imagini.

„Timpul zboară altfel în război. Am îmbătrânit cu zece ani. Am învățat să diferențiem sunetele artileriei din timpul bombardamentului. Nu ne-am confruntat doar cu un agresor rus – am întâlnit criminali de război care ucid în mod deliberat civili”, transmitea soţia lui Volodimir Zelenski pe pagina sa de Facebook, potrivit Hotnews.

Transformarea uimitoare prin care a trecut Volodimir Zelenski

Zelenski: „Ultimele sancțiuni împotriva Rusiei sunt spectaculoase dar nu suficiente”

Volodimir Zelenski s-a arătat nemulțumit de noul pachet de sancțiuni occidentale împotriva Rusiei. Președintele Ucrainei le cere occidentalilor o blocadă financiară totală împotriva Rusiei și oprirea importurilor de petrol rusesc. El a mulțumit pentru impunerea noilor sancțiuni, care sunt dure, dar nu suficiente.

„Sunt blocate noi investiții în Rusia, se aplică restricții împotriva mai multor bănci din Rusia, se adaugă sancțiuni personale, precum și alte restricții. Acest pachet are un aspect spectaculos. Dar acest lucru nu este suficient.

Dacă nu există un pachet cu adevărat dureros de sancțiuni împotriva Rusiei și dacă nu există nicio aprovizionare cu armele de care avem nevoie cu adevărat și pe care le-am solicitat de multe ori, aceasta va fi considerată de Rusia ca o permisiune. O permisiune de a merge mai departe. O permisiune de a ataca. O permisiune de a începe un nou val sângeros în Donbas”, a declarat Zelenski într-un nou discurs adresat Ucrainei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.6 197 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Zice o vorbă .daca vrei pace pregătește te de război.ce au păzit foștii conducatori ai Ucrainiei .nu au învățat nimic din trecutul apropiat?

  • ATENTIE LA TRANSILVANIA!
    ESTE POSIBIL CA PUTIN SA O FACA CADOU UNGARIEI.
    ESTE ROMANIA PREGATITA PENTRU ACEST SCENARIU INTR-UN EVENTUAL RAZBOI EXTINS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *