Trucul folosit de Corina Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte. Secretul prezentatoarei TV pentru o siluetă perfectă după sărbători EXCLUSIV

Sfaturi de aur, cum să mănânci cu măsură, când masa e plină cu bunătăți: ”Iau câte puțin din toate”

Corina Caragea este o împătimită a călătoriilor, astfel că ne-a oferit sfaturi de aur cu privire la locurile unde putem să ne petrecem vacanța de Paște. De asemenea, ea și-a dezvăluit secretele, în exclusivitate pentru Ego.ro, pentru o siluetă perfectă, chiar și când masa este plină cu bucate delicioase.

Corina Caragea: „Sunt fan mâncare românească și de sărbători gust cu poftă din toate”

Corina Caragea ne-a mărturisit că sărbătorile se simt cel mai bine la sat, unde se respectă tradițiile, iar Paștele este de basm. Vedeta și-a amintit de cele mai frumoase momente din copilărie, trăite alături de bunicii săi. Mai mult, îndrăgita brunetă ne-a spus că adoră bucatele românești, însă încearcă să fie atentă și să nu exagereze.

”Cred că sărbătorile nu se simt nicăieri mai bine ca la sat”

Ego.ro: Bună, Corina! Unde călătorim de Paște? Ne poți da câteva sfaturi?

Corina Caragea: Cred că sărbătorile nu se simt nicăieri mai bine ca la sat, iar pe blogul meu găsiți 5 idei pentru o astfel de mini-vacanță în care ne întoarcem la tradiții, ne relaxăm și ne bucurăm de natură, de liniște și de obiceiurile specifice zonei alese.

Preferatul meu este satul Breb, din Maramureș. Tanjaua Hotenarilor este o tradiție celebră acolo, când este sărbătorit cel mai harnic om din sat, recomand să mâncați în sat la gospodinele care abia așteaptă să vă gătească și să mergeți la una dintre bisericile din lemn incluse în Patrimoniul UNESCO. Pentru cei care vor să meargă la țară, dar în Anglia, recomand Cotwolds, satele englezești sunt încremenite și ele în timp, mergeți să vedeți unde s-a născut Shakespeare și cazați-vă într-un cottage. Plus că este la mică distanță cu trenul sau mașina de Londra.

Amintirile copilăriei: ”Marea mea bucurie era…de a învinge prietenii de pe uliță la competiția ouălor vopsite de Paște”

Care este destinația ta favorită pentru Paște?

Corina Caragea: Maramureș și am explicat mai sus de ce. Pe locul 2 ar fi Roma și pe 3 Israel. Am avut norocul să experimentez această sărbătoare în locuri atât de diferite, m-am amestecat printre oameni de religii diferite și m-am bucurat de tradiții diferite.

Desigur că locurile natale vor rămâne mereu pe primul loc în inima mea, mai ales că vacanța în Maramureș m-a teleportat înapoi în copilărie, când marea mea bucurie era…de a învinge prietenii de pe uliță la competiția ouălor vopsite de Paște, la numărătoarea covrigilor primiți la colindat de Crăciun sau să ne gătim duminică să mergem la biserică.

Corina Caragea
Corina Caragea este pasionată de călătorii

Ce tradiții respecți?

Corina Caragea: Masa. Hahahaha! Abia aștept să mănânc cozonac și drob, să ciocnesc ouă cu prietenii și ăsta să fie un nou pretext ca să ne adunăm, să mergem înainte la Slujba de Înviere și să râdem unii de alții când vine vorba despre talentele în bucătărie.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de această sărbătoare?

Corina Caragea: Cu siguranță, vacanțele la bunici, la țară. De aceea am și început acest interviu cu recomandarea de a sărbători Paștele la sat. Amintirile mele cele mai frumoase sunt de acolo, au coloana sonoră a colindelor de Crăciun și mirosul cozonacilor făcuți de mamaie, aburinzi, îmi amintesc de împărtășania la bisericuța din sat, slujba de duminică la care mergeam cu tataie, cum vopsea mamaie ouă și făcea model cu foaia de ceapă…

”Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez. Iau câte puțin din toate”

Care sunt mâncărurile tradiționale preferate de Paște?

Corina Caragea: Cozonac și drob de pui. Oricum, sunt fan mâncare românească și de sărbători gust cu poftă din toate – piftie, șorici, drob, sarmale, gogoși, cozonaci, tot ce gătesc alții, că eu nu mă pricep.

Ce faci după această perioadă pentru a scăpa de eventualele kilograme în plus?

Corina Caragea: Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez. Iau câte puțin din toate, îmi pun două sarmale în farfurie, nu 5, iau o felie de cozonac, nu tot, știu când să mă opresc. Și un truc este să mă satur repede dacă încep cu ciorba sau cu supa. Alcool nu beau niciodată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *