Trucul genial ca să nu-ți fie deloc frig iarna când porți fustă și dresuri. E viral pe Tik-Tok. Face furori printre femei

Acest accesoriu te ajută să fii elegantă, fără să îți fie frig

Scris de: Daoud Andra

24 Nov. 2022

Trucul genial ca să nu-ți fie deloc frig iarna când porți fustă și dresuri. E viral pe Tik-Tok. Face furori printre femei

Iarna poate fi o adevărată provocare să fii cochetă și în același timp să nu îți fie frig. Nu multe femei se încumetă să poarte fuste și rochii în zilele în care este frig, însă există un truc la îndemână care te ajută să nu îngheți. Un anumit model de dresuri capătă din ce în ce mai multă popularitate în rândul femeilor. Ce au atât de special și cum te protejează de frig?

Cum te protejezi de frig atunci când porți fustă și dresuri

Vremea rece le poate descuraja pe multe femei care iubesc să poarte rochii și fuste. Atunci când termomentrul indică puține grade sau temperaturi negative, a te îmbrăca în fustă și dresuri nu pare neapărat o idee bună. Dacă ne referim la dresurile clasice, din magazine, cele cu 50 sau 100 DEN, acelea pot fi utile toamna și primăvara, însă nu sunt suficient de groase pentru a ține de cald iarna.

Accesoriul care te poate ajuta să porți în continuare fuste și rochii în sezonul rece îl reprezintă un model de dresuri flaușate, care fac furori pe rețelele sociale. Au apărut mai întâi pe site-urile din China, însă acum se găsesc și la noi. Pe interior, aceste dresuri sunt pufoase și groase, însă pe exterior creează o iluzie optică, pentru că par foarte subțiri. Lasă impresia că se vede piciorul prin ele, iar efectul este unul foarte elegant.

Citește și: Kate Middleton, ținută cu adevărat regală. A purtat accesoriul preferat al prințesei Diana și a fost mai strălucitoare ca oricând

Nu va ști nimeni că este doar o iluzie optică și că, de fapt, au densitatea unor colanți groși. Sunt disponibili pe mai multe nuanțe, printre care negru și culoare piciorului, fiind extrem de versatili și ușor de asortat la orice.

Trucul genial ca sa nu-ii fie deloc frig iarna cand porti fusta si dresuri
Dresurile flaușate sunt ideale pentru iarnă

Rochiile pulover, piesa de rezistență din orice garderobă

Dresurile flaușate pot fi purtate în orice combinație, însă un outfit foarte de efect este cel construit în jurul unei rochii pulover. Aceste piese vestimentare sunt vedetele acestui sezon rece, pentru că sunt extrem de versatile și pot fi purtate indiferent de ocazie.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Viviana Sposub, pe covorul negru, la evenimentul din Los Angeles. A atras toate privirile cu această ținută

În funcție de modelul ales, de siluetă și de ce alte piese vestimentare și accesorii ai în dulap, poți crea ținute extrem de chic, în care piesa de rezistență este rochia pulover. În magazine există o mulțime de modele de astfel de rochii, de lungimi, croieli și culori diferite. Poți accesoriza diferit o rochie pulover, pentru a o purta atât la birou, cât și la o întâlnire romantică sau la o ieșire în oraș.

Aceste piese vestimentare pot fi purtate cu dresuri negre sau în nuanța pielii, cu cizme peste genunchi, botine, cizme de cowboy, pantofi stiletto sau chiar bocanci. Poți crea ținute care să fie potrivite pentru diverse ocazii, pornind de la aceeași rochie, dar cu accesorii diferite.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *