Trucul pentru a schimba gratis mobila de la Ikea dacă s-a deterioriat. Gestul banal pe care trebuie să îl faci

Un faimos tiktoker a postat un videoclip informativ despre cum să rezolvi această problemă fără a cheltui bani în plus.
Trucul pentru a schimba gratis mobila de la Ikea dacă s-a deterioriat. Gestul banal pe care trebuie să îl faci

Ai mobilă IKEA în casă, iar unul dintre corpuri s-a stricat sau deteriorat din varii motive? Dacă te gândești să schimbi întregul mobilier, nu fă asta. Salveză banii! Poți schimba piesa respectivă gratuit la producătorul suedez. Iată ce trebuie să faci. Trucul este de-a dreptul uimitor.

Trucul pentru a schimba gratis mobila de la Ikea dacă s-a deterioriat

Un expert în economisirea banilor a împărtășit cu fanii săi un truc genial prin care poți schimba o piesă de mobilă deteriorată sau stricată cu una nouă direct de la IKEA. Bineînțeles, condiția principală este ca întreagul ansambul de mobilier să fi fost cumpărat tot de la producătorul suedez.

În timp ce mulți oameni cred că o piesă de mobilier stricată înseamnă că vor trebui să se întoarcă la IKEA pentru a înlocui întregul set, nu este chiar așa, după cum a demonstrat un utilizator de TikTok într-un videoclip recent.

Faares, al cărui nume de pe celebra platformă este „faaresq”, joacă atât rolul unui casier IKEA, cât și pe cel al unui client, într-o scenetă scurtă, dar informativă, potrivit Mirror. Faares în rolul clientului îl întreabă pe casier dacă poate returna un articol, la care acesta îi răspunde: „Sigur, este totul în regulă?”

Ca răspuns, clientul a explicat: „Da, doar că una dintre piese s-a rupt în timp ce îl asamblam”

Casierul a răspuns: „Nu este nevoie să returnați totul. O să vă aduc doar o piesă nouă”

Atunci când clientul surprins a întrebat cât de mult datorează pentru piesă, casierul a dezvăluit: „Nimic, este gratis!”

„Da, oferim piese de schimb gratuite pentru toate produsele noastre. Chiar dacă ați cumpărat ceva anul trecut și una dintre piese a ajuns să se rupă, tot vă vom aduce gratuit o piesă de schimb. În acest fel, nu trebuie să cumpărați un lucru complet nou.”

Citește și: „Codurile secrete pe care le folosesc angajații de la Ikea. Ce mesaje ascunse folosesc fără să-și dea seama clienții

Unde poți vedea piesele de schimb

Faares i-a sfătuit pe cumpărătorii IKEA să se îndrepte către pagina de piese de schimb de pe site-ul IKEA, de unde pot ridica piese de schimb complet gratuit.

Potrivit sursei citate, pe site-ul IKEA sunt este menționată această posibilitate: „Poți comanda gratuit piese de schimb mai mici, cum ar fi șuruburi, butoane sau dopuri, folosind autoservirea noastră. Piesele de schimb vor fi livrate direct la adresa dvs. de domiciliu în aproximativ trei până la cinci zile lucrătoare.”

„Avem multe piese de schimb pentru mobilă disponibile. Poți întreba despre ele la magazinul IKEA sau contactând centrul nostru de servicii pentru clienți, acestea sunt disponibile doar atunci când articolele tale sunt încă în garanție.”

Citește și: „Cum sunt alese denumirile produselor de la Ikea. Puțini știu ce înseamnă de fapt cuvintele în suedeză care însoțesc produsele

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *