Trucul simplu care elimină mirosul de transpirație din haine. Ai nevoie doar de două ingrediente banale

Spune adio mirosurilor neplăcute de pe haine. Iată un truc absolut genial!
Trucul simplu care elimină mirosul de transpirație din haine. Ai nevoie doar de două ingrediente banale

Mirosul neplăcut de transpirație din haine poate fi o problemă comună pentru mulți dintre noi, mai ales în zilele călduroase de vară sau în timpul activităților sportive intense. Cu toate acestea, există un truc simplu și eficient care te poate ajuta să elimini acest miros deranjant, iar cele două ingrediente necesare sunt deja la îndemâna ta. Iată cel mai simplu truc de a elimina mirosul de transpirație din haine.

Trucul simplu care elimină mirosul de transpirație din haine

Hainele au proprietatea de a înmagazina mirosurile, dar acest lucru poate fi adesea mai degrabă un dezavantaj, întrucât în ele se impregnează atât mirosurile frumoase, cât și cele neplăcute. Dacă ești în căutarea unei modalități de a scăpa de mirosul de transpirație din haine, îți spunem care este cel mai bun remediu de casă pentru a face acest lucru. Tot ce ai nevoie sunt doar două ingrediente pe care cu siguranță și tu le ai în bucătărie: oțetul alb și bicarbonatul de sodiu.

Citește și: Ce să pui în apa cu care speli hainele colorate pentru a nu le deteriora. Vor arăta impecabil datorită acestui ingredient din bucătărie

Beneficiile soluției compuse din oțet și bicarbonat de sodiu sunt cunoscute de multe gospodine. Aceste ingrediente banale au multiple întrebuințări în gospodărie, inclusiv în ceea ce privește curățenia și dezinfectarea spațiilor.

În ceea ce privește hainele, oțetul alb și bicarbonatul de sodiu sunt capabile să acționeze sinergic pentru a le curăța în profunzime, iar printre beneficiile sale mai evidențiem:

  • Înmoaie hainele
  • Reduc și evită apariția scamelelor
  • Elimină mirosurile neplăcute
  • Îndepărtează petele dificile

Citește și: Cum scoți petele de ulei de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate uimitoare

Remediul de casă cu bicarbonat de sodiu și oțet alb pentru îndepărtarea mirosului de transpirație din haine

Pentru a reda un miros neutru hainelor tale și a face ca mirosul de transpirație să fie de domeniul trecutului, urmează aceste instrucțiuni:

  • Într-un recipient de sticlă pune 2 căni de apă împreună cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Amestecă bine și apoi adăugă 1 lingură de oțet alb. Așteptă până când totul este integrat și pune soluția într-o sticlă cu pulverizator.

Citește și: De ce miros hainele urât după spălare. Greșeala pe care trebuie să o eviți

Odată ce amestecul se află în sticla cu pulverizator, următorii pași sunt esențiali, deoarece va trebui să aplici soluția în modul potrivit pentru ca aceasta să funcționeze.

Așadar, iată pașii pe care trebuie să îi respecți:

  • Întoarce hainele pe dospentru a aplica soluția
  • Pulverizează amestecul pe zona axilelor hainelor
  • Spală hainele în mod obișnuit
  • Lasă-le să se usuce

Respectând acești pași simpili vei observa o diferență majoră. Hainele tale vor fi împrospătate și nu se va mai simți mirosul neplăcut de transpirație.

Aplică și tu acest truc și revino în comentarii pentru a ne împărtăși experiena ta! Spune-ne cât de utile ți-au fost aceste sfaturi.

Urmăriți EGO.ro și pe
Radu Ștefan Bănică VREA la Eurovision?!
9.2 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *