Trucuri pentru ca bradul de Crăciun să arate mai elegant. Va părea ca din reviste

Cum să împodobești bradul în 2023.
Trucuri pentru ca bradul de Crăciun să arate mai elegant. Va părea ca din reviste

Chiar dacă mai este mai bine de o lună până la Crăciun, mulți români au început deja să își facă lista de cumpărături. Iar de pe aceasta nu poate lipsi maiestuosul pom verde care este gata să fie îmbrăcat în cele mai frumoase decorațiuni. Însă trendurile împodobirii bradului se schimbă de la an la an. Iată câteva trucuri pentru ca pomul tău de iarnă să arate mai elegant.

Trucuri pentru ca bradul de Crăciun să arate mai elegant

Decorațiunile de Crăciun sunt speciale, iar fiecare persoană le poate așeza în funcție de gusturile și spațiile din casă. Dar există câteva sfaturi simple care pot simplifica munca, și care contribuie totodată la creșterea eleganței spațiilor. Dacă urmează să începi să îți împodobești bradul de Crăciun, iată care sunt modalitățile potrivite de a pune panglicile pentru ca acesta să arate sofisticat.

Citește și: Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun 2023 din Sibiu. Prețurile au luat-o razna

Panglicile au devenit o parte specială în decorarea de Crăciun pentru că au un stil distractiv și unic, adăugând un plus de eleganță la aspectul bradului. Mulți oameni le folosesc chiar și pentru a înlocui steaua din vârf, deoarece arată foarte frumos, astfel că an de an au devenit parte din tradiția multor case.

Împodobirea bradului cu panglici ar putea părea o sarcină ușoară, întrucât unii oameni au tendința de a le aranja în jurul bradului ca și cum l-ar acoperi complet. Însă nu acesta este modul corect de a face acest lucru. Deși nu putem vorbi de corect sau greșit în materie de ornamente, deoarece fiecare le pune așa cum preferă, trucul pe care ți-l vom dezvălui îți va ușura munca și te vei putea bucura de niște ornamente elegante.

Trucul genial prin care îți poți împodobi bradul de Crăciun

O metodă pe care o vei adora dacă plănuiești să folosești panglici pentru a-ți decora bradul de Crăciun anul acesta este să așezi panglicile în cădere. Adică, de la vârf până la baza bradului, astfel încât să aibă un efect de cascadă foarte elegant și frumos. Însă, pentru a te asigura că va arăta sofisticat, trebuie să ții cont de următorul sfat.

Citește și: Care sunt zilele cu dezlegare la pește din Postul Crăciunului 2023. Lista completă

Pentru a face acest lucru trebuie să folosești un material care este foarte ușor de procurat și foarte ieftin. Dacă nu îl ai în casă, îl poți cumpăra de la orice centru de papetărie. Despre ce este vorba? Ei bine, ne referim la curățătoarele de țevi. Aceste bețișoare de sârmă de pluș vor fi instrumentul ideal pentru a da o nouă notă decorului tău.

Cum să pui panglicile în bradul de Crăciun

Este foarte simplu! Trebuie doar să separi distanța pe care vrei să fie panglicile și apoi să faci un nod cu ajutorul curățătoarelor de țevi pentru a le lega cu ușurință de crengile bradului (vezi FOTO). În acest fel, vei avea un efect de cascadă fără să scoți din buzunar sume uriașe pentru decorațiunile de Crăciun și în plus, vei economisi și timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *