Trucuri pentru toate femeile. Cum să ții bărbatul departe de tentații

Ce poți face pentru a te asigura că relația ta nu este în pericol
Trucuri pentru toate femeile. Cum să ții bărbatul departe de tentații

Atunci când își doresc o relație serioasă și sănătoasă, multe dintre femei se gândesc la trucuri prin care să îl țină pe bărbatul de lângă ele departe de tentații. Astfel există “măsuri de precauție” pentru această situație.

Trucuri pentru toate femeile. Cum să ții bărbatul departe de tentații

Iată mai jos ce poți face pentru a te asigura că relația ta nu este în pericol:

  1. Schimbă statusul de pe rețelele de socializare din “singură” în “într-o relație”. Ideal ar fi să specifici cu cine ești într-o relație, adică să apară și numele partenerului. Totul va fi așa mult mai vizibil, iar în cazul în care altă femeie va pune ochii pe iubitul tău, va vedea că acesta este deja într-o relație.
  2. Postează fotografii cu voi doi pe pagina ta de Facebook sau Instagram. Nu face asta foarte des, este suficient chiar și o dată pe lună. Tentațiile nu vor mai fi atât de mari, mai ales dacă sunteți un cuplu fericit.
  3. Mergeți împreună la petreceri. Atunci când mergeți la club sau la o petrecere fiți unul lângă celălalt. E important ca lumea să vadă că aveți o relație sudată și vă place să fiți mereu împreună, indiferent de locul în care vă aflați.
  4. Fii tandră cu el în public. Bărbații au nevoie de afecțiune, astfel că e important să fii tandră cu el ori de câte ori ai ocazia, mai ales atunci când sunteți în public. Astfel de gesturi tandre clar îl țin departe de tentații.
  5. Lasă-ți lucrurile la el acasă. Atunci când nu locuiți împreună asigură-te că lași câteva lucruri la el acasă, drept semne care să arate că are o iubită. Chiar și fotografii cu voi este indicat să lași în camera lui, dar și haine sau diferite lucruri de-ale tale, potrivit ele.ro.

Psiholog Radu Leca, despre infidelitatea din căsnicii

De ce înșală bărbații și care este, de fapt, profilul amantei?

„Nu există un profil al amantei, există un profil al dorințelor celui care își dorește să aibă acces la un anumit tip de amant sau de amantă. Ceea ce noi căutăm în afara căsătoriei reprezintă încununarea celor mai interesante și excitante tipuri de calități la care visăm și la care ascedem, fiind permanent nemulțumiți dacă nu le găsim. Amantul sau amanta nu reprezintă un deziderat, ci o necesitate, datorită faptului că, prin împlinirea unei relații secundare sau, în cazul persoanelor cu patologii, prin împlinirea a 4, 6, 9 sau 12 relații în paralel, este satisfăcută imaginea de sine. Popular, se spune în felul următor: „Te încarci prin partenerul avut”, a spus Radu Leca pentru ego.ro.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.