Trucurile la care apelează Laura Giurcanu pentru a arăta perfect la shootinguri: „Toți pantofii îi tăiam și îi pozam de la spate” VIDEO EXCLUSIV

Laura Giurcanu ne-a dezvăluit câteva trucuri care sunt folosite la shooting-uri.

Laura Giurcanu este extrem de cunoscută pe social media și a avut grijă să își construiască o frumoasă carieră prin prisma experienței sale din modelling și a participării la Survivor. Nu doar ea este apreciată de fani, ci și sora ei, Bianca. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre relația pe care o are cu ruda ei, dar și despre trucurile pe care le-a învățat de-a lungul anilor, când poza pentru diferite campanii.

Laura Giurcanu, despre relația cu sora ei: “De multe ori îmi cumpăram ceva, era nou, nu îl purtasem niciodată și îl vedeam pe ea”

Chiar dacă a fost mult timp înconjurată de haine, participând la diverse shooting-uri, Laura Giurcanu ne-a explicat că nu este o cumpărătoare impulsivă. Fosta concurentă de la Survivor se gândește de două ori atunci când își dorește o anumită piesă vestimentară:

“Iubesc hainele, mi se par foarte importante, mi se pare că sunt un mod de exprimare. Le apreciez și mă bucur de ele, am o relație bună cu hainele. Dacă îmi place ceva foarte mult o să mă gândesc dacă o să îl iau sau nu. Nu mai sunt cumpărătoare impulsivă, chiar încerc să mă gândesc bine înainte dacă îmi trebuie, dacă este o nevoie, dacă mai am ceva asemănător, dacă o să îl folosesc la potențialul maxim. Nu aș zice că sunt iresponsabilă cu aspectul acesta.”

“Cred că toate relațiile foarte bune dintre surori au la bază și un procent sănătos de ceartă”

Laura și Bianca Giurcanu au o relație frumoasă, însă, la fel ca în orice legătură de surori, ele se mai ceartă din când în când. Aceasta ne-a explicat că, în trecut, multe neînțelegeri porneau de la faptul că își împrumutau hainele fără să se anunțe:

“Da. (n.r. își împrumuta hainele surorii sale) De cele mai multe ori, crescând împreună și mai ales când eram foarte mici, ne îmbrăcau la fel. Aveam două din fiecare, ceea ce era foarte drăguț. Apoi, sora mea lua mai multe lucruri de la mine decât luam eu de la ea, culmea, deși sunt sora mai mică. Da, cred că aveam diversitate mai mare în dulap întotdeauna. Ne-am supărat de foarte multe ori, e ceva natural într-o relație de surori. De multe ori îmi cumpăram ceva, era nou, nu îl purtasem niciodată și îl vedeam pe ea. Înnebuneam: “Mă deranjează efectiv principiul, e nouă, nici nu am apucat să o port și tu deja o porți?”. Am avut multe discuții pe acest subiect. Cred că toate relațiile foarte bune dintre surori au la bază și un procent sănătos de ceartă. Nu există să nu te cerți cu sora ta. Dacă nu te cerți cu sora ta, cu cine te cerți? Ne certăm, ne împăcăm. Chiar ne înțelegem foarte bine.”

Ce trucuri a descoperit Laura Giurcanu prin cariera din modelling
Ce trucuri a descoperit Laura Giurcanu prin cariera din modelling

Ce spune despre shooting-uri

Chiar dacă modelele îmbracă haine superbe pentru diferite campanii, obiectele vestimentare trebuie să fie date înapoi și nu pot să fie păstrate. Totuși, Laura Giurcanu nu a avut probleme cu acest aspect vreodată:

“Mereu trebuie să dai totul înapoi după un shooting, nu au fost niciodată ale tale. Nu cred că am zis vreodată: “WOW, îmi trebuie!”. Dacă văd ceva superb la o ședință foto, pot să cumpăr, întreb de unde pot să îl iau, mi se comunică și mă duc și îl iau, pur și simplu. Dar nu a fost vreo situație în care să vreau ceva și să fie imposibil de obținut.”

Ce trucuri a învățat

Laura Giurcanu ne-a dezvăluit câteva trucuri care sunt folosite la shooting-uri. Spre exemplu, dacă blugii sunt prea mici, aceștia sunt pozați din spate. Mai mult, când se afla în China, pantofii îi erau tăiați pentru că nu se găsea mărimea ei:

“La shooting-uri am pozat de multe ori haine mult mai mici, dar sunt foarte multe trucuri ca să nu se vadă. Dacă blugii sunt foarte mici și nu se pot închide, îi pozăm de la spate. De multe ori s-a întâmplat ca hainele să fie prea mici sau prea mari și sunt tot felul de trucuri. În China, spre exemplu, când lucram ca model, ținând cont că port 40-41, ei nu au pantofi așa mari. Toți pantofii îi tăiam și îi pozam de la spate, iar apoi îi editau. Era foarte amuzant. Acum, spre exemplu, am făcut un truc. Am o bluză pe mine care era cam largă și am prins-o cu un elastic la spate. Am de gând să port acest sacou toată ziua. Sunt super pregătită de orice. Îmi strâng cu un elastic, cu un șnur, cu un șiret și pantalonii. Sunt o grămadă de trucuri pe care le înveți de-a lungul timpului.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *